Cum te îmbraci la o nuntă pe plajă

Publicat pe 16.04.2018 la 17:33 Actualizat pe 16.04.2018 la 17:36

O nuntă clasică, la un restaurant nu ar trebui să îți dea prea multe bătăi de cap în ceea ce privește ținuta. O simplă rochie de seară, o pereche de sandale ieftine și elegante sau niște pantofi simpli care se asortează cu rochie vor fi alegerea perfectă. Însă vara asta ai fost invitată la o petrecere de nuntă pe plajă iar asta ți-a dat puțin de gândit. Să porți pantofi cu tocuri sau papuci? Să te prezinți într-o rochie elegantă sau e de ajuns o pereche de pantaloni dintr-un material subțire și un top? Ei bine, noi suntem aici să te ajutăm. Îți vom oferi câteva sfaturi esențiale despre cum să te îmbraci și cum să accesorizezi corect o ținută de purtat la o nuntă pe plajă.

Alege cu grijă ce porți

Da, o nuntă pe plajă se va întâmpla într-un context puțin mai relaxat dar asta nu înseamnă că te poți prezenta în perechea de pantaloni cu care ieși la piață. Pentru o astfel de ocazie, vei vrea să porți ceva subțire, dintr-un material care îți va lăsa pielea să respire. Mătasea, inul sau simplul bumbac sunt materialele perfecte. Îți recomandăm să renunți la tocuri și să porți o pereche de balerini sau sandale fără toc pentru că vei vrea să te simți cât mai confortabil iar o pereche de tocuri înalte nu vor face decât să te incomodeze.

Cât despre rochia în sine, noi îți recomandăm să porți o rochie maxi sau midi cu imprimeu floral sau marin și dintr-un material subțire și confortabil. Dacă nunta are loc pe timp de zi, o rochiță de plajă finuță și elegantă va fi perfectă. Însă dacă evenimentul are loc seara sau noaptea, îți recomandăm o rochie neagră, până în pământ. Iar dacă vrei o notă elegantă, adaugă în mix și puțin satin sau mătase. Evită materialele groase sau rigide precum catifeaua.

Cu ce te încalți

Îți recomandăm să afli înaintea evenimentului dacă acesta se va desfășura pe iarbă sau în nisip. Acest aspect este esențial în alegerea corectă a încălțămintei. În cazul în care ceremonia are loc pe nisip, ai grijă să porți ceva confortabil dar elegant în același timp. O pereche de sandale cu pietre sau papuci eleganți vor fi alegerile perfecte. Nu vrei să fii singura persoană care își îngroapă tocurile prea înalte în nisip. Nu va arăta bine și nu va fi deloc comod.

Iar dacă fericitul eveniment se va desfășura pe o suprafață solidă, îți recomandăm o pereche de balerini. Iar dacă vrei neapărat o pereche de tocuri, ți le recomandăm pe cele kitten. Sunt elegante și stilate, însă destul de confortabile încât să nu te încurce.

Ia în calcul vremea

Știm cu toții cât de imprevizibilă vremea de vară poate fi. Într-o secundă soarele strălucește cu putere, iar în următoarea norii se adună și se pornește o furtună de vară. De aceea, trebuie să îți pregătești înaintea evenimentului ceva de purtat în cazul unei furtuni. Adu o pălărie cu bor larg, nu uita de crema de soare și pune în geantă un poncho sau un cardigan elegant cu care să te protejezi de capriciile vremii.

Sursa foto: pexels.com

În articolul

Cum te îmbraci la o nuntă pe plajă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x