#Deliria – un univers cântat din povești care-ți fac pielea de găină. În PREMIERĂ, Delia a filmat un nou clip în timpul concertului!

Publicat pe 03.04.2016 la 12:03 Actualizat pe 03.04.2016 la 12:10

Sâmbătă seara, 2 aprilie. Zumzet, emoții în fiecare scaun dintre cele 4060 din Sala Palatului și altfel de emoții din spatele cortinei. Oamenii o întâlnesc pe holuri pe Delia, diva, imprimată pe tricouri sau orice alte obiecte le aduc amintiri fanilor

Sâmbătă seara, 2 aprilie. Zumzet, emoții în fiecare scaun dintre cele 4060 din Sala Palatului și altfel de emoții din spatele cortinei. Oamenii o întâlnesc pe holuri pe Delia, diva, imprimată pe tricouri sau orice alte obiecte le aduc amintiri fanilor.

Sala se umple până la refuz, oamenii nu se rușinează să privească și din picioare, de pe trepte. Pe primele două, trei rânduri din fața scenei scrie prietenie și iubire. Îl zărim pe Răzvan, cel care o ține zilnic de mână și pe ceilalți zeci de prieteni ai ei.

Ea, în spate, stinge ultima țigară de dinainte de concert și bea o gură sănătoasă de apă.

Bate gongul. De trei ori, la distanță de câteva minute. 20:15 – începe #Deliria!

Un show dintr-un vis, o realitate cum îți dorești

Delia a vrut altfel și a oferit ALTCEVA. Am primit un concert-poveste, structurat pe mai multe capitole. Împreună, ele au vorbit despre visare, iubire, putere, copilărie. Delia, întâi a povestit, apoi a făcut ce ne place tare, a pus totul pe note.

Și-a spus poveștile doar alături de oameni pe care-i iubește sincer: Gabriel Cotabiță, Doru Todoruț, aplaudatul Carla’s Dreams.

S-a întâmplat și INEDITUL. Artista a îmbrăcat rochia albă, visele i s-au proiectat pe ea, luminile telefoanelor au înlocuit focul brichetelor de altădată și piesa a început. De data asta, Delia ne-a cântat “Ce are ea” de la cap la coadă. Noi am filmat, ai ei au filmat. Până iese de la editare, îl vezi aici. Noul ei clip.

În articolul

#Deliria – un univers cântat din povești care-ți fac pielea de găină. În PREMIERĂ, Delia a filmat un nou clip în timpul concertului!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
De unde putem cumpăra cireşe mai ieftine? Aici kilogramul fructelor de mai este chiar şi de trei ori mai mic decât în pieţe
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea, după scandalul teribil cu „Nilă”
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x