Fotografie EMOȚIONANTĂ cu Antonia GRAVIDĂ și fetița ei, Maya

Publicat pe 01.09.2016 la 09:02 Actualizat pe 01.09.2016 la 09:37

Insarcinata in sase luni, Antonia s-a fotografiat alaturi de fetita ei, Maya, care a implinit 6 ani de curand.

Pe 27 august, Maya, fiica Antoniei, a împlinit 6 ani. Artista nu a ratat momentul și a dat o fugă în Italia, acolo unde micuța ei locuiește cu soțul artistei, Vincenzo Castellano, de care ea încearcă să divorțeze de mai bine de doi ani. Revederea celor două a fost, cu siguranță, una emoționantă. Fetele s-au distrat și și-au făcut fotografii, pe unele dintre ele artista publicându-le pe internet. Din imagini, se vede cum copila se bucură de revederea mamei, dar și de faptul că va mai avea un frățior.

Deși imaginile sunt emoționante, fanii cântăreței nu s-au putut abține să o critice.

Antonia,ești foarte frumoasă, dar faptul că te-ai îndepărtat așa mult de Maya...Trebuie să te gândești că ea are nevoie și de mamă, nu doar de tată”, i-a scris o fană Antoniei, pe Facebook.

Cred că ar trebui să te îmbraci un pic mai decent... totuși, ești mamă... Ai o fetiță minunată, pe care nu o vezi zilnic, ceea ce mi se pare inadmisibil. Ar trebui să îi dai un exemplu bun, începând prin a-ți lua o pereche de pantaloni pe tine nu imitația aia!”, a comentat o altă persoană.

Antonia este la a treia sarcină și intră în ultimul trimestru

Am căţei, am copii, am o relaţie frumoasă, viaţa mea nu e perfectă, dar încerc să păstrez un echilibru şi am un om lângă mine care mă ajută foarte mult. Mă simt foarte bine acum. M-am simţit rău la început, dar încep să mă simt din ce în ce mai bine. Am fost foarte fericită, ne-am dorit foarte mult să mai facem un copil, eu aş mai fi făcut încă unul, dar nu mai am voie. E a treia cezariană şi nu îmi mai permite corpul, dar suntem foarte fericiţi că s-a întamplat aşa cum am planificat. Avem şi fetiţă şi băieţel, este totul foarte frumos”, a declarat Antonia la Antena Stars.

Antonia formează un cuplu cu Alex Velea din 2013 şi sunt doi dintre cei mai iubiţi artişti din România. Ei mai au un băieţel, pe Dominic, care s-a născut pe 27 decembrie 2014, în ziua de Sfântului Ştefan. Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi foşti ce ceartă de câţiva ani. Maya are şase ani şi locuieşte în Italia alături de foştii socri ai artistei.

În articolul

Fotografie EMOȚIONANTĂ cu Antonia GRAVIDĂ și fetița ei, Maya

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 mai 2024. Gemenii au de dus o conversație importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Crima din Crângaşi a fost filmată. Imagini cu momentul în care un bărbat este ucis în bătaie de doi tineri, ziua, în mijlocul străzii
a1.ro
Dana Roba a fost contactată din închisoare de cel care a mutilat-o. Ce a putut să îi spună soțul ei
HelloTaste.ro
Ciuperci cu sos de smântână la tigaie. Rețeta pentru un prânz savuros
Catine
Șarlotă de căpșuni. Rețetă de tort cu pișcoturi și cremă de frișcă
useit.ro
Semafoarele cu 4 culori ar ajunge în curând pe șosea. De ce vor experții să introducă și o lumină albă
as.ro
Mihai Neşu, dezvăluiri dureroase la 13 ani după divorţ: „Sper ca Maria să mă ierte!”. Marele regret de după destrămarea căsniciei
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea ochilor. Cum îți pot îmbunătăți vederea
Spynews
Crimă oribilă în Capitală, comisă de un băiat în vârstă de 16 ani şi amicul său. Au omorât un om în bătaie, în Crângași: "I-au dat cu bâta"
DeParinti
Clătite cu căpșuni. O rețetă îndrăgită de orice copil
MediCOOL
Alimentele care conțin cel mai mult plastic. Sarea și orezul se numără printre ele
HelloTaste
Blat umed de tort, cu ciocolată în compoziție
x