GLEE - in fiecare duminica, de la 12:00 si 22:00, la Euforia TV!

Publicat pe 14.10.2012 la 10:27 Actualizat pe 16.11.2012 la 17:11

Rachel Berry (Lea Michele) este o tanara incredibil de talentata, cu o voce de aur, eleva la liceul William McKinley. Este puternica si foarte amtibioasa, dar usor nevrotica. Visul sau este de a deveni un mare star si de a canta pe Broadway. Este fiica unui cuplu de acelasi sex, avand doi tati gay, si este evreica. Se alatura reorganizatului club Glee cu speranta ca va dobandi popularitate in liceu si ca isi va gasi un iubit.

Finn Hudson (Cory Monteith) este starul echipei de fotbal a liceului William McKinley si risca sa fie batjocorit de prietenii sai, daca se alatura clubului Glee. Este un tanar care se bucura de multa popularitate si se afla in topul ierarhiei sociale a liceului, insa atunci cand este obligat sa intre in clubul Glee, descopera cat de mult ii place.

Kurt Hummel (Chris Colfer) este un tanar elev al liceului William McKinley, care viseaza la o cariera de succes. Are o pasiune pentru moda si este printre cele mai nonconformist imbracate personaje din liceu. Vocea sa (contratenor) este incredibil de speciala si poate fi auzita chiar in primul episod al sezonului 1, cand Kurt participa la auditiile pentru clubul Glee. Este agresat in permanenta de copiii populari, datorita felului efeminat in care se poarta si se imbraca.

Mercedes Jones (Amber Riley) este o eleva afroamericana a liceului William McKinley. Desi este supraponderala, acest lucru nu pare sa o deranjeze; are multa incredere in ea si in talentul sau, modulatiile pe care le poate face cu vocea lasan pe toata lumea cu gura cascata. Este o fata simpatica si dinamica, cu ambitii de diva, care refuza sa faca parte din trupa de backup.

Artie Abrams (Kevin McHale) este elev al licelului William McKinley si membru al clubului Glee. Desi este paraplegic si foloseste un scaun cu rotile actionat manual, este printre cele mai optimiste si pozitive personaje. Este un chitarist talentat, iar vocea lui se apropie cu cea a regelui pop, Michael Jackson, motiv pentru care, in sezonul 2, el va si canta "Thriller". Este agresat in repetate randuri de echipa de fotbal a liceului.

Tina Cohen-Chang (Jenna Ushkowitz) este o tanara de origine asiatica, eleva a liceului William McKinley. Este foarte timida si nesigura, iar din cauza aceasta, se balbaie intotdeauna cand vorbeste. Este pasionata de cultura goth, lucru care se reflecta in felul in care se imbraca si suvitele rebele de un albastru intens din par. Este mebra a clubului Glee, dupa ce participa la auditii cu piesa "I Kissed a Girl", a lui Katy Perry.

Nu rata GLEE, duminica, 14 octombrie, de la 12:00 si 22:00!

Afla mai multe despre serial!

În articolul

GLEE - in fiecare duminica, de la 12:00 si 22:00, la Euforia TV!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 22 mai 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea se schimbă radical în Capitală. Sunt anunţate ploi cu descărcări electrice. Până când ţine atmosfera instabilă
a1.ro
Cele două zodii care sunt favoritele universului în luna mai 2024. Vor avea parte de surprize cerești
HelloTaste.ro
Turte la tigaie din aluat simplu de pâine, simple și rapide
Catine
Semnificația numelui Elena. Mesajul special pe care îl ascunde
useit.ro
Internetul se schimbă pentru totdeauna. Ce se va întâmpla cu Google
as.ro
Uitat de lume într-un azil de bătrâni, Irinel Columbeanu a primit o veste uriaşă din partea judecătorilor. Decizia e definitivă
MediCOOL
Plante medicinale pentru sănătatea creierului. De ce pot îmbunătăți funcțiile cognitive
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
DeParinti
Terci cu banane și căpșuni. Un mic dejun potrivit pentru orice copil
MediCOOL
Simptomele de menopauză: când începe tranziția și cum se manifestă
HelloTaste
Cheesecake inimioară cu căpșuni. Rețetă de desert fără coacere
x