HOROSCOP 08-14 august. Gemeni : Responsabilități noi și schimbări la locul de muncă

Publicat pe 08.08.2016 la 09:19 Actualizat pe 08.08.2016 la 09:27

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru perioada cuprinsă între 8 și 14 august. Află din materialul următor cum îți va merge în această săptămână!

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru perioada cuprinsă între 8 și 14 august. Află din materialul următor cum îți va merge în această săptămână!

Berbec
Accentul săptămanii este pe segmentul financiar, în speță pe banii și bunurile comune cu alții. Se intrezăresc cheltuieli neașteptate, destul de mari și unele care pur și simplu le plătesti, dar nu înțelegi de ce tu și până la urmă pentru ce. Datorită partenerului de viață, unor rude sau colaboratorilor sunt posibile răsturnări de situații financiare greu de estimat. Recomandabil este să le analizezi pe îndelete, să discuți cu persoanele alături de care ești implicat în chestiuni financiare și abia apoi să scoți bani din buzunar. Weekend-ul aduce călătorii și vești din și despre străinătate.

Taur
O săptămană interesantă în plan partenerial. Sunt posibile răsturnări de situație în relația matrimonială, dar și în cele de afaceri sau de colaborare. Fii prudent și evită escaladarea conflictelor, intruct există detalii ascunse ale acestor relații pe care nu ai cum să le deslușești acum. Unele dintre aceste relații se pot destrăma rapid. Sfârșitul săptămanii aduce cheltuieli comune cu alții, mai ales pe facturi, taxe, datorii de orice fel. Revin în atenție discuțiile și situațiile legate de bani și bunuri comune cu alții petrecute cândva în Martie, Aprilie sau Mai. Răbdare și toleranță!

Gemeni
Se intrezăreste multă activitate la locul de muncă. Responsabilităti noi, schimbări în regimul muncii, relații colegiale disonanțe și multă incertitudine. Este bine să te ocupi numai de îndatoririle tale. Provocările pot fi mari și păguboase, deci nu răspunde la ele sub nicio formă. Sănătatea este vulnerabilă, revenind în atenție afecțiuni vechi specifice sistemului uro-genital și segmentelor gâtului. De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale în perioadă 09 – 11 August! În weekend, fii prudent în relațiile parteneriale.

Rac
Segmentul amoros îți dă bătăi de cap, pentru că sunt șanse să revină din trecut relații mai mult sau mai puțin plăcute. Amestecul dulce-amar este frecvent și dificil de gestionat, insă dacă ai să fii ferm în deciziile tale și realist vei depăsi totul cu bine. Nu te bază pe cei dragi, întrucât au alte treburi de făcut și nu îți pot oferi atenție, afecțiune sau gesturi tandre. Finalul săptămanii îți aduce în atenție, pe de o parte probleme legate de sănătate, iar pe de altă, activitatea profesională de la locul de muncă. Dozează-ți eforturile și îngrijește-te pe îndelete!

Leu
Este multă forfotă în plan domestic. Sunt zile bune pentru curătenii generale, reparații sau dialog cu membrii familiei pe chestiuni patrimoniale. Controversele sunt prezente, dar le poți gestiona cu puțin efort și bunăvointă. Se recomandă ceva mai multă atenție la instalațiile de apă din spațiul locativ, întrucât pot crea pagube de proporții. A doua parte a săptămanii evidentiază relațiile cu persoană iubită și cele cu copiii. Revin în atenție situațiile petrecute în lunile Martie, Aprilie și Iunie în plan amoros, deci fii prudent și prezent în tot ce se intamplă în preajmă ta.

Fecioară
Relațiile cu anturajul apropiat sunt dinamice și surprinzătoare. Ar fi bine să te desprinzi de acei prieteni care s-au dovedit neserioși sau profitori. Călătoriile pe distante scurte reprezintă o altă temă importantă a săptămanii, fiind necesare să rezolvi diverse chestiuni personale sau profesionale. Fii atent pe unde mergi și mai ales dacă sofezi! A două parte a săptămanii evidentiază treburile gospodăresti și relațiile cu membrii familiei. Sunt posibile discuții aprinse pe teme patrimoniale. Acordă o atenție deosebită instalațiilor de foc și de aer din spațiul locativ, pentru că se pot avaria serios.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

HOROSCOP 08-14 august. Gemeni : Responsabilități noi și schimbări la locul de muncă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în Duminica Învierii Domnului
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
„A venit iepurașul!” Milionarul Arpad Paszkany, cadou fabulos pentru iubita cu 24 de ani mai tânără. Antonela este în extaz
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x