HOROSCOP 10 noiembrie - TAUR: Prudență la locul de muncă!

Publicat pe 10.11.2016 la 00:51 Actualizat pe 10.11.2016 la 00:56

Specialistii au realizat previziunile astrale pentru 10 noiembrie.

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru 10 noiembrie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec
Ziua este favorabilă activităților de rutină și dacă se poate departe de ochii și urechile lumii. Forțele tale sunt la un nivel scăzut. Sunt posibile accentuarea unor conflicte din sferă profesională, de aceea ai grijă cum îți îndeplinești îndatoririle și cum relationezi cu colegii. O discuție de taină cu cineva de încredere îți va lămuri unele aspecte profesionale.

Taur
Dialoguri și întâlniri cu prietenii. Sunt posibile altercații, însă cu puțin efort și bunăvoință te vei descurcă excelent. Ți se pot recunoaște meritele vizavi de ajutorarea unor cunoscuți sau vizavi de implicarea ta în acțiuni umanitare, Totuși fii rezervat în comentarii, deoarece unii vor încerca să profite de pe urmă muncii și experienței tale. Prudență la locul de muncă!

Gemeni
S-ar putea să participi la ședințe profesionale, la care vei fi invitat să iei cuvântul. Pregătește-te serios și susține-ți punctele de vedere cu fermitate. Atenție că emotivitatea este accentuată, fiind astfel foarte ușor de impresionat. Ordonează-ți gândurile și vorbește scurt, direct și la obiect. Nemulțumirile din sferă domestică îți distrag atenția de la serviciu, aspect remarcat ceilalți.

Rac
Veștile din străinătate se țin lanț. Cu toate că multe te neliniștesc, cu puțin efort și discernământ îți poți stăpâni emoțiile și controla reacțiile față de ceilalți. Demersurile necesare unei călătorii fie de afaceri, fie de studii, fie de agrement, pot fi întârziate sau chiar amânate. După-amiază sunt momente favorabile pentru vizitarea unei galerii de artă și pentru dialoguri pe teme spirituale.

Leu
Este nevoie să achiți facturi restanțe sau să iei legătură cu instituții financiare. Se pare că primești ajutor material substanțial din partea partenerului de viață, a colaboratorilor sau din partea rudelor. Pot intră în discuție rezolvări ale partajelor în urmă unui divorț sau moștenirile. De evitat împrumuturile, investițiile și cheltuielile nefondate!

Fecioară

Posibile neplăceri în relațiile parteneriale. Este rost de discuții aprinse atât cu partenerul de viață, cât și cu cei de afaceri. Fii prudent, vorbește puțin și ascultă mai mult. Subiectivismul este la cote înalte, așa încât nu pune bază pe ce se discută astăzi. După-amiază. Răsfată-te cu o cină deosebită alături de partenerul de viață. Dozează-ți eforturile în câmpul muncii!

Citește aici continuarea previziunilor astrale!

În articolul

HOROSCOP 10 noiembrie - TAUR: Prudență la locul de muncă!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 9 mai 2024. Leii construiesc relații noi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
18 județe intră sub cod galben de ploi și vijelii. Zonele vizate de instabilitate atmosferică
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Catine
Zodii care te cuceresc cu o singură privire. Nativii care se folosesc de ochi drept armă a seducției
useit.ro
Locul în care timpul e cu 9% mai lent pentru oameni. Ce fenomen ciudat are loc
as.ro
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a apărut cu sânii la vedere!
MediCOOL
Remedii naturale împotriva sindromului de gură uscată. Cum îl poți ameliora
Spynews
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
DeParinti
Dorina Codreanu a discutat despre infertilitate la DePărinți.ro | Parenting 2.0 cu Laura Cosoi. Care sunt soluțiile pentru a obține o sarcină
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de banane. Cum te poate ajuta această băutură
HelloTaste
Prăjitură simplă cu rubarbă. Rețeta unui desert aromat și colorat
x