HOROSCOP 10 septembrie. Leu: Lasă evenimentele să-și urmeze cursul firesc!

Publicat pe 10.09.2016 la 00:47 Actualizat pe 10.09.2016 la 00:58

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru data de 10 septembrie, scoțând în evidență caracteristicile esențiale ale acestei zile. Află din materialul următor cum îți va merge!

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru data de 10 septembrie, scoțând în evidență caracteristicile esențiale ale acestei zile. Află din materialul următor cum îți va merge!

Berbec
Socializarea este activitatea de bază din acest weekend. Discuții cu persoane aflate în străinătate, planificarea unor călătorii de agrement, pentru studii sau pentru a lucra în tări străine sunt aspectele care se evidentiază în mod special. Sunt momente bune pentru rafinare mentală, sufletească, pentru a aborda altfel viața și provocările ei.

Taur
Zilele acestui sfârșit de săptămană aduc gânduri neliniștitoare privitoare la bani, bunuri, moșteniri, partaje, câștiguri obținute din colaborări. Se pare că în ultima vreme, cei dragi și apropiați au tot profitat de pe urmă agoniselilor tale, aspect care nu mai poate fi tolerat în continuare. În spatele situațiilor în care ești implicat există scopuri nu tocmai favorabile ție.

Gemeni
Discuții aprinse, cu partenerul de viată, de afaceri sau colaboratorii pe temă banilor și bunurilor comune, apăr în acest weekend. Privește obiectiv la situațiile în care te afli și nu te lăsa impresionat de reprezentațiile oferite de cei din jur. Insă ia aminte la ce ți se spune. Rezervă momente pentru odihnă și detașare de toate!

Rac
Ar fi bine să te ocupi de sănătate la finalul acestei săptămani, chiar dacă ai multe și mărunte treburi cotidiene de rezolvat. Cei apropiați te pot ajută foarte bine, doar că trebuie să le accepți sprijinul, ideile și poate niscai toane. Duminică intervin activităti comune cu partenerul de viată sau ești solicitat într-o chestiune profesională. Odihnește-te mai mult!

Leu
Hobby-urile sunt cele mai indicate îndeletniciri în acest weekend. Organizează-ți programul astfel încât să-ți rămană sufient timp și resurse și pentru o acțiune dragă sufletului tău. Tumultul din segmentul amoros, dialogurile aprinse cu persoană iubită sau copiii te pot destabiliza emoțional, apect total neindicat. Lasă evenimentele să-și urmeze cursul firesc!

Fecioară
Este nevoie să te ocupi de casă, grădină și de problemele membrilor familiei la sfârșitul acestei săptămani. Verifică sursele de foc și de aer din spațiul locativ, trasează un plan de imbunătătire a condițiilor domestice, insă ține cont și de sfaturile membrilor familiei. Prudentă, răbdare, tolerantă! Duminică este rost de distracții, dar nu forță notă.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

HOROSCOP 10 septembrie. Leu: Lasă evenimentele să-și urmeze cursul firesc!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x