HOROSCOP 11 noiembrie - LEU: Vise și aspirații noi, inițiative și conștientizări

Publicat pe 11.11.2016 la 00:22 Actualizat pe 11.11.2016 la 00:32

Specialistii au realizat previziunile astrale pentru 11 noiembrie.

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru 11 noiembrie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec
Uită de programul făcut pentru astăzi și fii dispus să accepți surprizele și schimbările de planuri. S-ar putea că ideile tale să fie sursă unei întorsături spectaculoase pe care o cunoaște un proiect sau o relație. Ai viziune, idei, originalitate si… mai ales curaj. Acum e momentul să te avanti în schimbări și inițiative îndrăznețe.

Taur
Neastâmpărul, agitația și emoțiile pot pune astăzi stăpânire pe ține, din cauza că nu deții absolut nici un control asupra evenimentelor. Cumva, lucrurile se așează singure, totul merge înainte fără să te întrebe sau să-ți ceară voie, iar asta te neliniștește. Și totuși, în haosul aparent, e posibil să răsară minunate daruri, mai ales în ce privește casă, familia și ptrimoniul.

Gemeni
Universul îți scoate în cale oportunități de colaborare și mijloace noi de creație, dar tu nu pari să fii pregătit a le accepta cu toată inimă. Vrei garanții și siguranță, vrei să știi la ce să te aștepți în viitor, mai ales la ce beneficii financiare. Ai grijă să nu e împiedici singur și, chiar dacă nu răspunzi cu un „da” hotărât, măcar ia-ți un timp de reflecție înainte să decizi.

Rac
Pe de o parte, asiști la tot felul de schimbări și lovituri de teatru în sferă profesională. Pe de altă parte, se deschid noi perspective și e nevoie de curaj și de renunțarea la familiar, pentru că doar așa poți să îmbrățișezi noile experiențe profesionale și financiare care-ți ies în cale. Sunt jocuri dure în zonă carierei și afacerilor, multă manipulare și presiune, însă dacă rămâi centrat în intuiția ta și ești flexibil, vei găsi calea de negociere avantajoasă.

Leu
Vise și aspirații noi, inițiative și constientizari… Ziua de astăzi te poate ajută să eliberezi programe de gândire prăfuite, vechi, care nu-ți mai folosesc. După luni de zile în care te-ai tot perpelit în emoții și întoarceri în trecut, acum se pare că primești tot mai multă claritate cu privire la cum vrei să arate viitorul tău. Fii gata să îmbrățișezi noi idei, chiar dacă acestea îți vor schimbă stilul de viață.

Fecioară
S-ar putea să ai sentimentul că te-ai dus la spectacolul sau filmul greșit. Ai cumpărat bilet, ești deja în sală, dar ce vezi nu se potrivește cu ce ce așteptai. Și totuși, în ciudă confuziei, dacă ai răbdare să vezi și să înțelegi despre ce e vorba, s-ar putea să ai o surpriză frumoasă și să înțelegi de ce ai ajuns într-o astfel de situație. Nu totul e ce pare a fi. Dar totul e un dar. Ai înțeles ideea…

Citește continuarea previziunilor astrale aici!

În articolul

HOROSCOP 11 noiembrie - LEU: Vise și aspirații noi, inițiative și conștientizări

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 9 mai 2024. Leii construiesc relații noi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
18 județe intră sub cod galben de ploi și vijelii. Zonele vizate de instabilitate atmosferică
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Catine
Zodii care te cuceresc cu o singură privire. Nativii care se folosesc de ochi drept armă a seducției
useit.ro
Locul în care timpul e cu 9% mai lent pentru oameni. Ce fenomen ciudat are loc
as.ro
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a apărut cu sânii la vedere!
MediCOOL
Remedii naturale împotriva sindromului de gură uscată. Cum îl poți ameliora
Spynews
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
DeParinti
Călătoria cu trenul cu un copil: tot ce trebuie să știi și cum să faci față situațiilor neprevăzute
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de banane. Cum te poate ajuta această băutură
HelloTaste
Prăjitură simplă cu rubarbă. Rețeta unui desert aromat și colorat
x