HOROSCOP 12 iunie. Cum se încheie săptămâna pentru nativii ZODIACULUI

Publicat pe 12.06.2016 la 09:31 Actualizat pe 12.06.2016 la 09:44

Specialiștii în astrologie au realizat previziunile pentru sfârșitul acestei săptămâni, scoțând în evidență principalele aspecte pentru data de 12 iunie. Află din materialul următor cum îți va merge!

Specialiștii în astrologie au realizat previziunile pentru sfârșitul acestei săptămâni, scoțând în evidență principalele aspecte pentru data de 12 iunie. Află din materialul următor cum îți va merge!

Berbec
Chiar dacă este weekend, munca este deviza ta și nici vorbă să renunți. Se pare că ești solicitat destul de mult în câmpul muncii, dar te poti descurca cu puțin efort. Pe de alta parte, datorită elanului tău de a munci, organismul îți poate da semnale de oboseală sau afecțiunile vechi pot recidiva. Alcătuiește un plan de analize și consultații medicale. Rezervă-ți momente pentru plimbări in aer liber, odihnă și discuții amicale cu cei dragi.


Taur
Stările tale emoționale sunt fluctuante în zilele acestui final de săptămână. Orientează-ți atenția și eforturile spre artă și personajele ei. Cei dragi, copiii, prietenii sunt alaturi de tine, astfel ca ai avea cu cine să-ți împărtășești ideile și cheful de aventuri. Răsturnările de situatie dau târcoale, mai ales in relațiile sentimentale. Fii deschis la nevoile celorlalți și oferă-le o mână de ajutor. Recompensele vor fi pe măsură!

Gemeni
La sfârșitul acestei săptămâni, casa, familia, patrimoniul și relatiile parentale sunt aspectele importante pentru tine. Activitățile gospodărești îți cer aportul. Sunt momente excelente pentru o curățenie generala, pentru reamenajări interioare sau chiar pentru schimbări de domiciliu. Pe de alta parte, îndatoririle sociale te atrag ca un magnet, însă tot acasă îți este gândul. Agapele organizate în secret pentru membrii familiei bucură pe toată lumea.

Rac
Călătoriile pe distanțe scurte și discuțiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt importante în acest weekend. Comunici frumos, cu note emoționale, astfel că cei din jur vor fi încântați să discute cu tine. Chiar ai putea învăța ceva nou sau te poți gândi la un plan de studiu și documentare personală și profesională. Rasturnarile de situație pot fi frecvente, dar vor aduce schimbări benefice. Odihnește-te și evită activitățile solicitante!

Leu
Totul se învârte în jurul banilor la sfârșitul acestei săptămâni. Iti va face o placere deosebita sa te ocupi de aceste chestiuni. Cadourile sau recompensele vin spre tine în chip salutar. Vei observa că din umbră un înger păzitor îți șoptește fiecare pas, astfel că planurile financiare pot fi alcătuite pe temen lung și cu rezultate bune. Ocupă-te doar de ideile cinstite, chiar dacă par greu de realizat. Nu este loc pentru speculații financiare.

Fecioară
Te vei face remarcat în anturaj prin energia si cheful de viață pe care le împrăștii la finalul acestei săptămâni. Faptul că și zona relațiilor parteneriale primeste raze astrale benefice, te face combativ și plin de idei. Atenție la ce se petrece deoarece este un moment bun pentru a afla anumite lucruri legate de bunul mers al parteneriatelor sau colaborarilor în care ești implicat. Bine ar fi să-ți planifici cursuri de autocunoaștere sau de relaționare cu ceilalți.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

HOROSCOP 12 iunie. Cum se încheie săptămâna pentru nativii ZODIACULUI

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x