HOROSCOP 14 noiembrie - BERBEC: Interesantă zi la capitolul financiar

Publicat pe 14.11.2016 la 07:48 Actualizat pe 14.11.2016 la 07:56

Specialistii in astrologie au realizat principalele previziuni pentru 14 noiembrie.

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni astrale pentru 14 noiembrie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec
Interesantă zi la capitolul financiar. Poți primi cadouri, recompense sau remunerația de la un loc de muncă se poate modifica definitiv. Rapid apar și cheltuielile pe cele necesare traiului cotidian sau pe mofturile celor dragi. Ar fi bine dacă ai echilibra latura materială a vieții cu cea spirituală. Nu este momentul pentru lansări in afaceri sau pentru speculații financiare.

Taur
Ziua îți aduce o determinare aparte de a renunța la situațiile și relațiile care nu te mai reprezintă. Ai șanse deosebite de a-ți îmbunătăți viața, însă totul depinde numai de tine. Celorlalți ar fi bine să le explici deciziile luate, folosind un ton moderat, tact și diplomație. Ai idei bune, cuvintele tale îi vor fermeca pe cei din jur, dar fii prudent. Spre seară, odihnește-te mult.

Gemeni
Stările tale de spirit fluctuează mult. Se recomandă sa te ocupi numai de treburile de rutină și să fii cat mai discret în anturaj. Nu divulga altora planurile tale de viitor. O discuție de taină cu cineva de încredere te va ajuta să-ți lămurești situația profesională. Revelațiile pot fi uluitoare, de aceea notează într-un jurnal cele aflate și înțelese astăzi.

Rac
Este un moment foarte important de a te debarasa de prietenii sau protectorii care s-au dovedit până acum neserioși. Este posibil să afli informații neplăcute despre unii și astfel să te hotărăști ferm să îți schimbi concepțiile vizavi de prietenie și implicațiile ei. Prudență, răbdare, toleranță! Evita speculatiile și ascultă cu atenție ce au de zis ceilalți.

Leu
Bine ar fi să dedici întreaga zi locului de muncă și relațiilor colegiale. Sunt posibile discuții aprinse cu un șef sau cu autoritățile. Pe de altă parte pot veni către tine oferte de colaborare tentante. Studiază cu atenție propunerile și acționează în consecință. Evită conflictele și nu te abate de la planurile tale. Vei reuși să realizezi tot ce ți-ai propus!

Fecioară
Relațiile cu străinătatea și studiile pe termen lung sunt subiectele principale atinse de razele astrelor. Este posibil să primești acordul pentru o plecare în ținuturi îndepărtate sau să stabilești o legătura de lunga durata cu cineva aflat la mare distanță. Spre seară, cele mai potrivite sunt plimbările în aer liber, vizionarea unei piese de teatru sau conversațiile pe teme spirituale.

Citește continuarea previziunilor astrale aici!

În articolul

HOROSCOP 14 noiembrie - BERBEC: Interesantă zi la capitolul financiar

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 mai 2024. Gemenii descoperă dragostea adevărată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un turist străin dezvăluie ce l-a dezamăgit în staţiunea Mamaia. Litoralul a fost cu cel puţin 30% mai gol faţă de anul trecut
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Indiene cu frișcă și glazură de ciocolată. Rețetă de cofetărie
Catine
Luna Nouă în Taur pe 7 mai 2024. Aduce stabilitate pentru acești nativi
useit.ro
Locul în care timpul e cu 9% mai lent pentru oameni. Ce fenomen ciudat are loc
as.ro
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a apărut cu sânii la vedere!
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de cuișoare. Cum îți poate completa alimentația
Spynews
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
DeParinti
Călătoria cu trenul cu un copil: tot ce trebuie să știi și cum să faci față situațiilor neprevăzute
MediCOOL
Transpirațiile nocturne: ce probleme pot semnala și când să te îngrijorezi
HelloTaste
Prăjitura Albinița. Prăjitură cu foi fragede, cu miere
x