HOROSCOP 14 septembrie. Racii sunt răsfățații acestei zile. Cadouri, atenții, pot fi favorizați în raport cu alții

Publicat pe 14.09.2016 la 08:27 Actualizat pe 14.09.2016 la 08:39

Specialiștii în astrologie au realizat previziunile astrale pentru data de 14 septembrie, scoțând în evidență principalele aspecte ale zilei. Află din materialul următor cum îți va merge!

Specialiștii în astrologie au realizat previziunile astrale pentru data de 14 septembrie, scoțând în evidență principalele aspecte ale zilei. Află din materialul următor cum îți va merge!

Berbec
O zi a popularității pentru Berbeci. Berbecii beneficiază astăzi de susținerea prietenilor, a persoanelor influențe, a factorilor de decizie. Un proiect care stătea prăfuit în sertar sau doar în mintea lor poate să întâlnească astăzi prilejul de a fi pus în aplicare. Berbecii știu astăzi să discute amiabil și să convingă, fără să rănească sentimentele celorlalți, atrăgându-i astfel de partea lor. Iată că Berbecii pot fi prieteni și cu diplomația.

Taur

Ziua de azi poate veni pentru Tauri cu o realizare profesională, oricât de mică ar fi ea. Taurii se evidențiază printr-o idee, prin îndeplinirea unei sarcini, prin menținerea unor relații de muncă armonioase. Există în acest context posibilitatea că Taurii să fie recompensați pentru felul lor de a fi și de a se comportă. Beneficiile materiale sunt de așteptat să vina totuși indirect. Partenerul de viață sau asociații, colaboratorii sunt cei care îl pot sprijini astăzi pe Taur.

Gemeni
Se anunță pentru Gemeni o zi prielnică relațiilor. Cu planetele din Săgetător frumos aspectate de Luna din Vărsător, Săgetătorii pot să-i privească astăzi pe ceilalți cu ochi mai buni. Acești nativi sunt dispuși să-și etaleze generozitatea și să săra în ajutorul celor care au nevoie de sprijin. Gemenii pot fi astăzi factori de echilibru și chiar dacă sunt provocați, vor reuși să se stăpânească și să îl tempereze și pe celălalt.

Rac

Racii sunt răsfățații acestei zile. Luna din Vărsător bine susținută îi face pe acești nativi să câștige ușor favorurile celorlalți. Racii pot primi astăzi cadouri, atenții, pot fi favorizați în raport cu alții. Ei se pot întreba ce anume au făcut de merită atâta considerație din partea unor oameni cu care nici nu se cunosc prea bine. Pe scurt, poate fi vorba de un tratament preferențial care li se aplică. De fapt, “de vina” este impresia bună pe care o pot lasă Racii astăzi.

Leu
Leii sunt luați astăzi cu asalt. Foc încrucișat asupra lor din toate direcțiile. Parcă toți cunoscuții bat astăzi la ușă lor să le ceară câte ceva sau să le facă o propunere. Ca tabloul să fie complet, unde mai pui că și necunoscuții se înscriu la coadă sau țin ocupată linia telefonului. O zi plină din punctul de vedere al relațiilor, așadar. Se pot închega parteneriate, colaborări, se pot stabili termeni contractuali. În plus, relația cu persoană iubită și cu copiii se arată armonioasă.

Fecioară
Excesul de zel s-ar putea să fie astăzi etichetă care li se aplică Fecioarelor. Știm deja că acești nativi sunt săritori, dispuși să ajute, să își ofere serviciile. Numai că astăzi, ei lasă impresia că ar da pe dinafară. Parcă se implică prea mult, aproape iau locul celorlalți, pe buzele lor se poate auzi: “Dă-te la o parte, lasă-mă pe mine”. E bine totuși că Fecioarele să se agite mai puțin și să aibă încredere în ceilalți.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

HOROSCOP 14 septembrie. Racii sunt răsfățații acestei zile. Cadouri, atenții, pot fi favorizați în raport cu alții

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x