HOROSCOP 16 iulie. Fecioară: Ai grijă de sănătate și odihnește-te regulat!

Publicat pe 16.07.2016 la 01:09 Actualizat pe 16.07.2016 la 01:21

Specialiștii în astrologie au realizat principalele aspecte pentru data de 16 iunie, pregătindu-ți sfaturi și recomandări pentru această zi. Află din materialul următor cum îți va merge!

Specialiștii în astrologie au realizat principalele aspecte pentru data de 16 iunie, pregătindu-ți sfaturi și recomandări pentru această zi. Află din materialul următor cum îți va merge!

Berbec
Finalul acestei săptămâni îți aduce posibilități deosebite de a-ți rafina sufletul și de a-ți goli mintea de gândurile neplăcute. Nimeni și nimic nu îți poate abate eforturile de la propria ta persoană. Călătoriile și planurile de studii reprezintă subiecte pe care le vei lua în calcul de acum încolo. La momentul potrivit, toate lucrurile se vor desfășura conform hotărârilor divine. Sunt posibile răsturnări de situație, însă le vei depăși cu bine.

Taur
Intevin discuții pe teme financiare și materiale la sfârșitul acestei săptămâni, cu rudele, partenerul de viață și cei de afaceri sau colaboratorii. Este vorba mai mult despre aspectele deja cunoscute, care acum se cer lămurite sau rezolvate. Reorganizarea planurilor de investiții, cheltuieli și economii este bine venită. Este posibil să întâmpini oprobiul celorlalți vizavi de ideile și soluțiile propuse de tine, dar bine ar fi să nu cedezi.

Gemeni
Weekend-ul aduce o bogată paletă de relații cu ceilalți. În orice tip de colaborare sunt posibile răsturnări de situație spectaculoase. Misterul este prezent, dar atat cat sa dea farmec ambientului. Dinamica apărută în preajmă te va îndemna să iei decizii ferme. Prudență, răbdare, toleranță! Se poate pune problema banilor cheltuiți în comun. Sunt aspecte importante, asa ca indicat ar fi sa te mobilizezi la maxim si să acționezi în consecință.

Rac
Muncă, muncă și iar muncă la sfârșitul acestei săptămâni. Este posibil să ai senzația că muncești în gol, iar activitățile desfășurate parcă stau pe loc. Lucrează atât cât trebuie, dozându-ți la maxim eforturile si timpul. Situația fnanciară începe să se îmbunătățească. Preocupă-te doar de îndatoririle tale. Sănătatea pune ceva probleme, însă indicat este să eviți analizele și consultațiile medicale. Există riscul unor erori de diagnostic sau de procedură.

Leu
Atenția îți va fi atrasă de segmentul amoros la finalul acestei săptămâni. Sunt posibile răsturnări de situație deosebite, astfel că recomandabil este să fii prudent și prezent atât în relația cu persoana iubită, cât și în relația cu copiii. Canalizează-ți energiile spre activități recreative sau spre un hobby. Nemulțumirile afective existente ar fi bine să le dizolvi și să nu le înmagazinezi în sufletul sau trupul tău. Vor veni și vremuri mai bune!

Fecioară
Activitățile domestice și relațiile familiale sunt reprezentative pentru sfârșitul acestei săptămâni. Ambientul familial este destul de tensionat, așa încât este bine să fii prudent, tolerant și să eviți critica și pălăvrăgeală. Sunt o multime de lucruri ce trebuie rezolvate în acest sector de viață și trebuie să iei atitudine. Ai grijă de sănătate și odihnește-te regulat! Serile, detașează-te de cotidian și fii alături de persoanele dragi.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

HOROSCOP 16 iulie. Fecioară: Ai grijă de sănătate și odihnește-te regulat!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfaturi pentru credincioșii care țin aprinse lumânări de Înviere. O simplă greșeală poate avea consecințe grave
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x