HOROSCOP 16 mai. Mare atenție pentru ZODIILE de foc!

Publicat pe 16.05.2016 la 08:12 Actualizat pe 16.05.2016 la 08:21

La început de săptămână, specialiștii au pregătit previziunile astrale, scoțând în evidență principalele aspecte. Află din materialul de mai jos cum va fi ziua de 16 mai pentru tine!

La început de săptămână, specialiștii au pregătit previziunile astrale, scoțând în evidență principalele aspecte. Află din materialul de mai jos cum va fi ziua de 16 mai pentru tine!

Berbec
Săptămâna debutează cu multă forfotă în plan profesional. Pe de o parte ai multe sarcini de lucru de îndeplinit, iar pe de altă parte și în plan personal ai de rezolvat chestiuni urgente. Sunt posibile consultații și analize medicale. Fii prudent și îngrijește-te corespunzător, întrucât perioada pe care o traversăm predispune la neplăceri digestive serioase. Ar fi bine să îți reconfigurezi programul cotidian și să incluzi mai multă odihnă.

Taur
Evenimentele și discuțiile purtate cu cei dragi sunt importante, chiar dacă pe alocuri, unele amănunte îți displac sau nu le înțelegi. Deocamdată, gândirea și comunicarea sunt umbrite, astfel că riscul de a interpreta eronat spusele celorlalți este mare și cu efecte pe termen lung. Ai răbdare, încredere și detașează-te de problemele celorlalți. Orientează-ți eforturile spre activități recreative sau spre un hobby.

Gemeni
Este nevoie să te împarți astăzi între activitățile gospodărești și sarcinile profesionale de la locul de muncă. Succes vei avea în toate, dacă îți organizezi eficient resursele și timpul. Senzația că lucrurile se desfășoară prea încet, față de dorințele sau preconizările tale este accentuată, dar subiectivă. Relaxează-te, rezolvă prioritățile atât cât poți și cum poți. A doua parte zilei aduce activități recreative alături de cei dragi.

Rac
Se întrezărește o discuție importantă cu cineva din anturajul apropiat. Chiar dacă, la prima vedere îți va displăcea ceea ce afli sau consideri total nepotrivit ție și situației în care te afli, până la urmă vei realiza faptul că totul are un rost și acela este spre binele tău suprem. Cu răbdare și discernământ vei reuși să te strecori, cu succes, printre evenimentele zilei. Spre seară, ți-ar prinde bine o plimbare ușoară în aer liber.

Leu
Ar fi bine să-ți revizuiești bugetul veniturilor și cheltuielilor. Pentru a porni pe un nou drum profesional, din care să câștigi suficient pentru nevoile și mofturile tale trebuie să clarifici situația financiară actuală, să achiți datoriile și să te gândești pe îndelete ce anume îți dorești cu adevărat de acum încolo. Se deschide o etapă socio-profesională importantă și ar fi minunat să pășești în ea cu lucrurile bine puse la punct.

Fecioară
Rezervă momente numai pentru tine și răsfață-te. Pentru că ești orientat spre tine și scopurile tale este dificil astăzi să te ocupi de treburi solicitante sau de discuții ample. Tendința de a revizui multe și mărunte în viața ta este accentuată și nu o mai poți ignora. Operează în mod curajos schimbările de care ai nevoie pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit și toate celelalte planuri ale vieții cotidiene. Vei avea succes în tot ce îți propui!

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

HOROSCOP 16 mai. Mare atenție pentru ZODIILE de foc!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok. Denisa Balint este model şi şi-a dat fanii peste cap
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x