HOROSCOP 16-22 mai: SURPRIZE mari pentru nativii zodiei leu

Publicat pe 16.05.2016 la 09:36 Actualizat pe 16.05.2016 la 09:49

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru săptămâna 16-22 mai. Pentru unii nativi urmează zile bune, pentru alții surprize de tot soiul. Află din materialul de mai jos cum îți va merge în această perioadă!

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru săptămâna 16-22 mai. Pentru unii nativi urmează zile bune, pentru alții surprize de tot soiul. Află din materialul de mai jos cum îți va merge în această perioadă!

Berbec
Nu există vreo persoană care să reziste șarmului tău, în această săptămână, în condițiile în care Soarele va accesa energiile semnului zodiacal Gemeni. Captezi atenția oricui și tainele acestor oameni nu-ți mai rămân ascunse. Însă, nu uita că, odată pornit, în dialogul tău, cu greu mai poți fi oprit, deci va trebui să vezi ce spui, în așa fel încât să nu faci vreo gafă sau să dai mai multe informații decât este cazul. În ultimele zile ale săptămânii este recomandat să-ți respecți cu strictețe promisiunile, indiferent de natura acestora și de persoanele în favoarea cărora au fost făcute.

Taur

Vești bune se anunță în această săptămâna, încă de la începutul acesteia. În special în ceea ce privește negocierile-poți afla orice fel de informație, din surse sigure, ceea ce te ajută să fii cu un pas înaintea celor cu care intenționezi a colabora. Însă, în a doua parte a săptămânii ai nevoie să te relaxezi, deoarece cu cât mai mult te încordezi sau te crispezi, cu atât mai greu îți va fi să formezi noi alianțe. Chiar dacă ai senzația că toți îți sunt împotrivă, încearcă să nu îi consideri inamici sau ziduri imposibil de escaladat. Evită a te lăsa angrenat în discuțiile purtate de cei din jur, mai ales dacă simți că ești folosit. Câștiguri se anunța începând cu 20 mai.

Gemeni

Este timpul să începi a înregistra succese, din ce în ce mai mari și mai spectaculoase. În cazul în care ai probleme de sănătate, tot din această săptămâna se vor mai liniști lucrurile și fie vei găsi remediile necesare cu mai multă ușurință, fie te refaci rapid. Tot de acum încolo poți înregistra succese și în ceea ce privește planurile tale de viitor, iar toți care până acum au vrut să te ajute și nu au reușit, au toate șansele să o poată face de acum încolo. Sfârșitul săptămânii este favorabil pentru a-ți reorganiza planurile de viitor, deoarece ai acea claritate în gândire și pacea sufletească de care este nevoie pentru un demers de acest gen.

Rac
Este momentul să începi a-ți asculta prietenii pentru a le urma sfaturile. Pe de altă parte, simți nevoia să fii înconjurat de oameni care îți împărtășesc ideile, trăirile, sentimentele și punctele de vedere. În cazul în care ai de gând să începi o relație nouă, în special în a doua parte a săptămânii, asigură-te că aceasta se dezvoltă mai întâi în ceea ce privește planul mental și abia apoi restul. Devii din ce în ce mai individualist-era momentul! Ai încredere în viitorul tău, ai încredere în propria-ți stea norocoasă... Ești mult prea serios și neîncrezător în propriile-ți puteri, ceea ce nu te ajută prea mult să-ți planifici în mod constructiv viitorul.

Leu
Romantismul este omniprezent în viața ta. Oportunități apar în acest sector al vieții tale, mai ales în ceea ce privește dialogul cu persoane străine-arta ta de a dialoga este greu de egalat în această perioadă, de îndată ce Mercur își va relua mersul direct. Cu toate acestea, însă, atmosfera de la locul de muncă ar putea să nu mai fie atât de plăcută ca și până acum, deoarece o femeie ar putea să-ți facă zile amare. Vești nu foarte plăcute pot fi cauza unor neplăceri legate de locul de muncă. Nu renunța, cât de curând vei avea parte de surprize plăcute în ceea ce privește carieră.

Fecioară

Cariera devine cel mai important domeniu al vieții tale, acum, din moment ce Soarele va accesa energiile semnului zodiacal Gemeni. Este o perioadă foarte bună pentru a-ți analiza statutul și imaginea pe care o ai în ochii celorlalți. Ar fi bine și dacă ai amplifica volumul de comunicări în ceea ce privește acest aspect, nedepășind limitele, însă. Ai încredere, pentru că supremația în domeniu îți este recunoscută acum, iar figurile autoritare pot fi influențate cu puterea pe care o imprimi cuvintelor rostite. Dezvoltă-ți strategiile și implementează-le cu atenție.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

HOROSCOP 16-22 mai: SURPRIZE mari pentru nativii zodiei leu

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x