HOROSCOP 18 iulie. Leu: Sănătatea îți poate da bătăi de cap

Publicat pe 18.07.2016 la 08:46 Actualizat pe 18.07.2016 la 09:00

Specialiștii în astrologie au realizat previziunile pentru data de 18 iunie, scoțând în evidență principalele aspecte pentru prima zi a săptămânii. Află din materialul următor, care sunt autuurile pe care le ai, astăzi, și de ce trebuie să te ferești!

Specialiștii în astrologie au realizat previziunile pentru data de 18 iunie, scoțând în evidență principalele aspecte pentru prima zi a săptămânii. Află din materialul următor, care sunt autuurile pe care le ai, astăzi, și de ce trebuie să te ferești!

Berbec
Începtul săptămânii îți aduce în atenție relația cu șefii și aspecele profesionale. Sunt posibile neînțelegeri, reproșuri, situații controversate. Fii prudent cu imaginea pe care le-o creezi altora despre tine. S-ar putea să primești o invitație la un eveniment monden. În a doua parte a zilei rezervă momente de liniște, odihnă și dialog cu membrii familiei.

Taur
Mentalitatea ta se schimbă încet, sigur, însă radical. Propune-ți studii filozofice sau cursuri de limbi străine. Componența educațională este accentuată, așa încât bine ar fi să îți revizuiești atitudinea față de acest capitol. În a două parte a zilei, recomandate sunt vizionarea unei piese de teatru, ascultarea unui concert de muzică sau participarea la o discuție pe teme spirituale.

Gemeni
Aspectele bănești alcătuiesc tema principală a zile. Este vorba despre banii sau bunurile comune cu alții. Bine ar fi să fii la zi cu plata tuturor datoriilor și să-ți verifici periodic documentele financiare, deoarece poziția ta socială și imaginea în ochii celorlalți pot avea de suferit. Spre seară lasă grijile deoparte și analizează evenimentele petrecute.

Rac
Relațiile parteneriale sunt foarte dinamice. S-ar putea că partenerul de viață să îți facă reproșuri, dar ai răbdare și ascultă-i doleanțele. Pe de altă parte, bine ar fi să te gândești la parteneriatele sau colaborarile în care ești implicat sau vrei să te implici. Poate că la unele dintre acestea ar trebui să renunți sau să verifici etapele la care s-a ajuns cu desfășurarea activităților.

Leu
Se pare că astăzi te gândești doar la activitățile de la serviciu. Relațiile colegiale sunt destul de tensionate, dar poți depăși cu bine orice neplăcere. Pe de altă parte, sănătatea îți poate da bătăi de cap. Ocupă-te doar de treburile ușoare și dozează-ți eforturile. Evită pe cât posibil consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. Relaxează-te din când în când!

Fecioară

O zi în care, persoanele tinere sau copiii vin în preajmă cu plăcere. Relațiile cu persoana iubită pot cunoaște suișuri și coborâșuri. Pe de o parte îți dorești distracții, dar pe de altă abordezi un aer prea serios față de cei din jur. Încearcă să echilibrezi dorințele sufletului tău cu acțiunile exterioare. Relaxează-te, cultivă conștient umorul și hazul de necaz!

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

HOROSCOP 18 iulie. Leu: Sănătatea îți poate da bătăi de cap

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x