HOROSCOP 18 mai: Zi cu decizii importante pentru RACI!

Publicat pe 18.05.2016 la 07:49 Actualizat pe 18.05.2016 la 08:13

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru 18 mai, scoțând în evidență principalele aspecte ale zilei. Află din materialul de mai jos cum îți va merge! Se anunță o zi cu decizii importante pentru nativii zodiei rac.

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru 18 mai, scoțând în evidență principalele aspecte ale zilei. Află din materialul de mai jos cum îți va merge! Se anunță o zi cu decizii importante pentru nativii zodiei rac.

Berbec
Dacă percepi un blocaj în relațiile apropiate și nu numai, probabil e timpul să schimbi ceva în abordarea și percepția ta. Nu mai funcționează vechiul model de gândire, bazat pe victimizare și control, iar uneori e nevoie să simți că ți se taie craca de sub picioare, pentru că mai apoi să înțelegi diferit lucrurile și să vezi noi posibilități pentru tine și pentru relațiile tale. Spune ce ai de spus, recunoaște-ți temerile, lasă trecutul în urmă și apoi fă ce ai de făcut pentru a te mișcă înainte.

Taur
Această zi te provoacă să ieși din zonă de confort și să aplici niște soluții radicale, clare și în acord cu tine, mai ales în ce privește relațiile de la locul de muncă, dar și stilul de viață în general. Primul lucru de care e nevoie este să-ți asumi responsabilitatea pentru alegerile care te-au adus în acest punct. Apoi, fă un pas înapoi, oprește-te din tot ce faci și pune-ți întrebări cât mai clare cu privire la nevoile tale din acest moment. Vei găsi soluțiile potrivite pentru a-ți crește eficiența și rezultatele, ai răbdare.

Gemeni
E posibil să te simți dezorientat, lipsit de perspectivă și cumva blocat în percepția pe care o ai în prezent, atât despre finanțele tale, cât și despre cei de lângă ține. Cu toate acestea, ai soluțiile în mâneca, așa că privește mai atent la oportunitatea de transformare pe care ți-o oferă acest moment. Uită-te în ce moduri noi te poți exprimă, manifestă și, în definitiv, la ce poți fi și crea nou acum…

Rac
Luna în Balanța activează zona familiei, căminului și legăturilor cu părinții și trecutul. Este o zi care emoțiile pot fi intense și pot redeschide un capitol familial apăsător. Cumva, ești nevoit să pui degetul pe rană și să tranșezi lucrurile cât mai clar și direct, fără compromisuri și tărăgănări. Totuși, cei din jur pot fi destul de insistenți, acaparatori și te pot provoca să spui sau să faci ceva ce nu vrei. Observă cu atenție, ascultă și răspunde situațiilor cât mai înțelept cu putință.

Leu
Tu poți avea sentimentul că pierzi total orice control, motiv pentru care își pot face loc în mintea ta gânduri pesimiste și confuze. Și totuși, e momentul să realizezi că de fapt nu ai niciodată controlul asupra viitorului, iar cel mai sănătos este să te concentrezi pe momentul prezent și să faci ce poți cu ceea ce ai la dispoziție. În definitiv, ai nevoie nu de o schimbare în exterior, ci de o schimbare în mintea ta. Odată ce înțelegi să iei lucrurile mai ușor și să ai încredere, ideile vor curge. Și bucuria.

Fecioară
Nemulțumirile și blocajele conțin în ele întotdeauna soluții și posibilități de progres. Asta se întâmplă și în cazul tău, în ce privește zona finanțelor și resurselor materiale proprii. Se pare că e nevoie să corectezi ceva, să revizuiești sau ajustezi în ce privește poziția profesională și carieră, pentru a avansa și din punct de vedere al veniturilor. Așadar, fii gata să îndrepți ceva din trecut pentru a face păși înainte.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

HOROSCOP 18 mai: Zi cu decizii importante pentru RACI!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cât am dat pe ochelari? 400 €". Câţi bani au dat tinerii pe haine şi pe notele de plată în cluburile de fiţe din Mamaia, de 1 Mai
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Florin Răducioiu radiază de fericire alături de iubita cu 10 ani mai tânără! Cum arată Andreea, femeia care l-a cucerit
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x