HOROSCOP 20 august. Taur: Îngrijește-ți sănătatea întregului organism!

Publicat pe 20.08.2016 la 00:10 Actualizat pe 20.08.2016 la 00:15

Specialiștii în astrologie au realizat previziunile astrale pentru 20 august, scoțând în evidență principalele aspecte ale zilei. Află din materialul următor cum îți va merge!

Specialiștii în astrologie au realizat previziunile astrale pentru 20 august, scoțând în evidență principalele aspecte ale zilei. Află din materialul următor cum îți va merge!

Berbec
Finalizează această săptămană cu odihnă și dialog interior. Se pare că în sufletul tău este multă forfotă, iar ceilalți nu pot înțelege acest lucru. Sunt posibile insomnii, vise premonitorii și revelații legate de evenimentele și oamenii din viață ta. Evită activitătile care te solicită prea mult. Există vulnerabilităti profunde pe picioare și pe aparatul digestiv.

Taur
Prietenii alcătuiesc subiectul tău favorit din acest weekend. Este nevoie de multă prudența în toate tipurile de relații. Ai multă susținere din partea celorlalți, dar se pare că tu nu prea observi acest lucru. Detasează-te de toți și de toate! Poți primi sfaturi și îndemnuri folositoare, chiar dacă unele nu îți sunt pe plac deocamdată. Îngrijește-ți sănătatea întregului organism!

Gemeni
Finalul acestei săptămani aduce tumult în planul relațiilor cu șefii și autoritătile. Dialogurile cu ceilalți îți vor oferi informații noi legate de viitorul carierei tale. Există și nemulțumiri în acest sens, dar observă atent și cu încredere partea bună a lucrurilor. Statutul tău social și modul în care te tratează ceilalți se pot modifică excelent, dar asta depinde doar de ține.

Rac
Relațiile cu străinătatea te interesează în mod special în acest weekend. Sunt șanse bune să pleci la studii sau în interes de serviciu în afară granițelor țării. Totuși, bine este să iei în calcul și factorul neprevăzut. Chiar dacă apar rasturnări de situație, totul este spre binele tău. Programează-ți plimbări într-o grădină botanică sau participarea la un festival de sezon.

Leu
Zile bune la sfârșitul acestei săptămani pentru achitarea taxelor, impozitelor și a datoriilor de orice fel. Norocul la banii și bunurile altora este accentuat, dar fii cu băgare de seamă. Discordia îți poate creă neplăceri în orice moment. Verifică atent situația documentelor financiare și patrimoniale. S-ar putea să descoperi nereguli, dar cu prudentă și discernămant se pot remedia.

Fecioară
Astrele te sfătuiesc să te ocupi în acest weekend de relațiile parteneriale și de colaborări. Există multă agitație în acest domeniu, dar și multă susținere. Bine ar fi să verifici situația parcurgerii etapelor în cadrul colaborărilor în care ești implicat. Sunt posibile neînțelegeri cu partenerii, dar dialogul amiabil va juca un rol important în soluționarea conflictelor.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

HOROSCOP 20 august. Taur: Îngrijește-ți sănătatea întregului organism!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Noutatea la nivel european cu care se mândrește satul Ghermănești din Ilfov: "Este un punct strategic"
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea, după scandalul teribil cu „Nilă”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de cuișoare. Cum îți poate completa alimentația
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Transpirațiile nocturne: ce probleme pot semnala și când să te îngrijorezi
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x