HOROSCOP 20 iunie. Leu: Prudență și calm!

Publicat pe 20.06.2016 la 07:36 Actualizat pe 20.06.2016 la 08:15

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru data de 20 iunie, scoțând în evidență principalele aspecte ale zilei. Află din materialul următor cum îți va merge! Nativii leu sunt sfătuiți să dea dovadă de multă prudență și calm.

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru data de 20 iunie, scoțând în evidență principalele aspecte ale zilei. Află din materialul următor cum îți va merge! Nativii leu sunt sfătuiți să dea dovadă de multă prudență și calm.

Berbec
O discuție cu cineva aflat departe de granițele țării sau cu un instructor, profesor îți va oferi lămuriri importante vizavi de experiențele de viață în care ești implicat. În Semnul Săgetătorului se formează aspectul de Lună plină, oferindu-ți șanse deosebite de a renunța la păreri și concepții învechite și a te orienta spre noi filozofii de viață. Rezervă momente pentru lectură sau meditații interioare în locuri sfinte. Schimbări în planurile de călătorii și de studii.

Taur
Primești dovezi clare că apar modificări serioase vizavi de banii și bunurile comune cu alții. Practic se încheie o etapă de câștig și favoruri de la și prin alții. Ziua este marcată de alcătuirea momentului de Lună plină în Semnul Săgetătorului, activând segmentul financiar. Sunt posibile cheltuieli pentru a ajuta pe cineva mai în vârstă sau pentru a plăti diverse daune. Planifică pe îndelete bugetul disponibil pentru cel puțin patru săptămâni de acum încolo.

Gemeni
Zi importantă la capitolul relații parteneriale, întrucât se formează aspectul de Lună plină în Semnul Săgetătorului. Se conturează reconfigurări și finaluri neașteptate, atât în relația cu partenerul de viață, cât și în relațiile de colaborare profesională. Desprinde-te rapid din situațiile și relațiile toxice! Astfel pregătești terenul pentru relații și situații noi, mult mai favorabile ție acum. Relaxează-te și îngrijește-ți sănătatea!

Rac
Reușești să finalizezi sarcini profesionale și să pui la punct un alt program de lucru, care să-ți eficientizeze activitatea și care să-ți permită să te relaxezi regulat. Ești ajutat de influxurile astrale ale momentului de Lună plină care se construiește astăzi în Semnul Săgetătorului. Se deschide o nouă etapă în câmpul muncii, de aceea, fii prudent cum îți ordonezi treburile, atât pentru viața personală, cât și pentru cea profesională. Îngrijește-ți sănătatea!

Leu
Creativitatea atinge un maxim, fiind susținută de influxurile astrale ale momentului de Lună plină care se formează astăzi în Semnul Săgetătorului. Transpune în practică ideile care îți vin în minte, notează-le într-un jurnal, încrezător că se vor materialiaza favorabil la momentul potrivit. Pe de altă parte, relațiile sentimentale sunt tensionate, fiind șanse de reconfigurare sau chiar de a finalzia o relație amoroasă veche. Prudență și calm!

Fecioară
Interesantă zi în plan familial, pentru că se formează aspectul de Lună plină în Semnul Săgetătorului, evidențiind finalul unei etape. Ai spor în rezolvarea treburilor gospodărești și în lămurirea chestiunilor patrimoniale. Întrucât ești foarte preocupat de sarcinile profesionale și de imaginea ta publică există riscul să neglijezi ceea ce se petrece în plan personal, la nivelul familiei. Ocupă-te pe îndelete de casă, familie, dar și de sănătate!

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

HOROSCOP 20 iunie. Leu: Prudență și calm!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Unde se află românul care a dat 500.000 de euro pe o maşină. Bolidul său nu este însă şi cel mai puternic
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x