HOROSCOP 21 iulie: Probleme profesionale pentru această ZODIE!

Publicat pe 21.07.2016 la 08:04 Actualizat pe 21.07.2016 la 08:16

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru data de 21 iulie, scoțând în evidență principalele aspecte ale zilei. Află din materialul următor cum îți va merge, care sunt atuurile de care beneficiezi, azi, și de ce trebuie să te ferești!

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru data de 21 iulie, scoțând în evidență principalele aspecte ale zilei. Află din materialul următor cum îți va merge, care sunt atuurile de care beneficiezi, azi, și de ce trebuie să te ferești!

Berbec
O zi dinamică la capitolul prieteni și protectori. Întâlniri, discuții, vești care de care mai interesante, dar și dispute pe măsură. Se pare că există anumite detalii legate de carieră sau imaginea ta în societate, la care ai nevoie de ajutor. Un prieten îți poate spune în mod obiectiv cum te raportezi tu la îndatoririle sociale și ce ar trebui să faci pe viitor.

Taur

Ocupă-te de aspectele profesionale și de imaginea ta publică. Există chestiuni delicate, ca și cum drumul profesional pe care ți l-ai construit până cum stă pe baze nesigure, fiind gata-gata să se dărâme. Șefii sau autoritățile nu prea văd cu ochi buni cum îți îndeplinești sarcinile sociale. Sunt posibile reproșuri. Spre seară detașează-te de cotidian și plimbă-te în aer liber.

Gemeni
Ești interesat de cele petrecute în afară granițelor țării. Relația cu străinătatea este în prim plan, fiind posibile dialoguri sau demersuri specifice pentru călătorii în ținuturi indeparte sau pentru studii pe termen lung. Indicat ar fi să îți îmbunătățesti personalitatea prin cursuri cu teme spirituale, de artă sau de turism. În a doua parte a zilei organizează o întâlnire cu cei dragi.

Rac
Chestiunile financiare ce vizează banii și bunurile altora sunt subiectele principale ale zilei. Ocupă-te de achitarea și verificarea situației taxelor, impozitelor, a creditelor. Dacă se pune problema unei despărțiri sau a unui partaj, fii atent la orice obiect sau document specific. Pot veni bani sau bunuri dintr-un contract mai vechi sau dinspre rude.

Leu

Apar noutăti în plan partenerial. Este posibil ca în urmă unei analize atente a acestui segment să descoperi multe neplăceri sau situații confuze. Neprevăzutul îți poate crea probleme serioase, de aceea fii prudent și nu te lansa în discuții, negocieri sau schimbări de poziție. Poți fi tentat să rupi diverse colaborări, dar ai răbdare, pentru că nu e cazul să îndepărtezi pe cineva.

Fecioară
Conform firii tale harnice vrei să te ocupi pe îndelete, de activitățile profesionale. Ai multe de făcut, colegii și șefii nu te susțin, însă tu ține cont doar de opțiunile tale. Dozează-ți eforturile și rezolvă doar situațiile ușoare, de rutină, deoarece organismul tău dă semne serioase de oboseală. După-amiază odihnește-te, lasă problemele deoparte și înconjoară-te de cei dragi.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

HOROSCOP 21 iulie: Probleme profesionale pentru această ZODIE!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x