HOROSCOP 21 iunie: ACEASTĂ zodie are parte de o cerere bruscă în căsătorie

Publicat pe 21.06.2016 la 08:55 Actualizat pe 21.06.2016 la 09:16

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru data de 21 iunie, scoțând în evidență principalele aspecte ale zilei. Află din materialul următor cum îți va merge! Nativii raci pot avea parte de o cerere bruscă în căsătorie.

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru data de 21 iunie, scoțând în evidență principalele aspecte ale zilei. Află din materialul următor cum îți va merge! Nativii raci pot avea parte de o cerere bruscă în căsătorie.

Berbec
Încă resimți efectele Lunii Pline. Poți să continui să ai vise și intuiții puternice, să răsucești pe toate părțile amintirile pe care le ai din copilărie, să faci 'curățenie" printre ele. Este o zi care determină o nouă cale de evoluție profesională, un nou statut social. Poți fi luat în vizorul șefilor pentru o avansare în ierarhie. De asemenea poți începe noi activități în viața de familie, care se pot finaliza fie cu o schimbare de domiciliu, fie cu începerea unei activități de câștig de acasă.

Taur
Este o zi în care te poți gândi să începi o serie de călătorii de afaceri. Zona de interes este cea a obiectelor de artă sau a obiectelor de cult, unde ai putea începe activități de comerț. O susținere morală în această direcție poți primi de la unul dintre bărbații din familie. Mai este posibil să te simți brusc atras de călătorii sau studii diverse și să pornești în căutarea unor cursuri sau a unor locuri în care ai putea să îți potolești setea de cunoaștere.

Gemeni
Tu poți fi în continuare supus unor trăiri interioare profunde, să ai o nouă viziune asupra vieții și a morții, precum și noi căutări în zona ocultă. Viziunile și visele îți pot fi accentuate și pot avea efect de tămăduire la nivel profund. Pe de altă parte poți cunoaște o evoluție pozitivă în zona finanțelor. Munca ta poate fi răsplătită la adevărata sa valoare și, cu ajutorul moral din partea unui apropiat, poți învăța să îți estimezi corect activitatea.

Rac
Este o zi în care încrederea în tine și în forțele proprii capătă noi dimensiuni. Soarele intră în Rac, marcând sosltițiul de vară și odată cu el, noi începuturi frumoase pentru tine. Poți să începi să afli cine ești cu adevărat și în ce fel îți poți canaliza energiile. Ai o claritate a gândirii care te poate încuraja să începi noi acțiuni cu mari șanse de succes, mai ales dacă implică expunere socială. Dacă încă nu ești "luat cu acte" poți avea parte de o cerere bruscă în căsătorie, la care nu mai sperai. Dacă ești căsătorit îți poți reînnoi angajamentul față de celălalt.

Leu
Perioadă de autoizolare și de solitudine care începe, chiar dacă doar mentală, îți oferă noi trăiri mistice profunde. Îți poate crește comunicarea cu îngerii păzitori sau poți avea revelația faptului că ești ocrotit fie de entități superioare fie de oameni cu poziții înalte. Capacitatea de a pătrunde și de a vedea dincolo de 'realitatea imediată" este din ce în ce mai mare, fapt care te ajută să intuiești pașii pe care îi ai de urmat în viață, și îți poate spori atracția față de misticism și chiar față de religie.

Fecioară
Astăzi ai porniri ofensive. Faci curățenie în lista de "prieteni". Fie îi scoți de tot din telefon, fie îi regrupezi sub titulatură de "cunoștințe, amici, unii sau alții". Ultima perioadă ți-a adus confirmări legate de profunzimea relațiilor pe care le ai cu anumite persoane. Această acțiune are un efect bun pentru încrederea în forțele proprii. Experiența pe care ai acumulat-o în ultima perioadă îți poate oferi încrederea și curajul necesare de a creiona noi proiecte pe care să le pui în practică.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

HOROSCOP 21 iunie: ACEASTĂ zodie are parte de o cerere bruscă în căsătorie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x