HOROSCOP 22 iulie. Taur: Detașează-te de planul material și ai încredere că banii vor veni

Publicat pe 22.07.2016 la 01:18 Actualizat pe 22.07.2016 la 01:25

Specialiștii în astrologie au realizat previziunile pentru data de 22 iulie, scoțând în evidență principalele aspecte ale zilei. Află din materialul următor cum îți va merge!

Specialiștii în astrologie au realizat previziunile pentru data de 22 iulie, scoțând în evidență principalele aspecte ale zilei. Află din materialul următor cum îți va merge!

Berbec
Astăzi, Luna se află în zodia Peștilor, activând zona nevoii de iertare și acceptare. Ești foarte sensibil și ai tendința să te izolezi. Mentalul tău este foarte activ și ești înclinat spre a judeca sau de a da verdicte. Te consumi foarte mult în interior, iar situațiile în care ești implicat astăzi pot fi traversate cu bine doar renunțând la judecăți și luând oamenii așa cum sunt.

Taur

În cazul tău, Luna în Pești activează sectorul prietenilor și anturajului. Resimți o tensiune interioară puternică, un factor important de frustrare fiind reprezentat de bani, fie că este vorba despre cei din muncă proprie sau de așteptările financiare de pe urmă parteneriatelor în care ești implicat. Fii altruist, detașează-te de planul material și ai încredere că banii vor veni.

Gemeni

Luna în Pești te stimulează în zona carierei și a puterii. Ești impulsiv în relațiile cu șefii sau autoritățile, ai tendința de a exagera și tinzi să îți impui punctul de vedere cam în orice situație. Lecția zilei de astăzi pare să fie, în cazul tău, măsură și asumarea responsabilității pentru propriile vorbe și fapte. Temperează-ți apetitul și număra-ți caloriile.

Rac
Pe tine, Luna în Pești te influențează în zona filosofiei de viață și a studiilor înalte. Resimți tensiunea astrala de astăzi pe axa muncii și a sănătății. A venit momentul să îți revizuiești progamul de lucru, rutină zilnică. Modul în care îți investești energia are efect direct asupra sănătății tale, așa că nu uită să te relaxezi și să îți încarci bateriile citind o carte bună.

Leu
În ceea ce te privește, Luna în Pești activează zona transformării, a regenerării, și îți întărește intuiția, receptivitatea, capacitatea de a lua lucrurile așa cum sunt. Relația cu persoana iubită sau cu copiii este încordată datorită încăpățânării tale sau a luptei pentru dreptate. Îți susții cu fanatism idealurile și ești prea puțin dispus să lași de la ține.

Fecioară
Luna în Pești de astăzi îți trimite influențele în zona relațiilor și a parteneriatelor. Dominat de orgoliu, ai putea face multe fapte necugetate astăzi. Te ții tare pe poziție în raporturile cu autoritățile sau superiorii ierarhici. Acasă ai tendința de a luă lucrurile personal și poți recurge la agresivitate pentru a-ți apăra teritoriul. Fii diplomat și cultivă pacea în relațiile tale.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

HOROSCOP 22 iulie. Taur: Detașează-te de planul material și ai încredere că banii vor veni

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x