HOROSCOP 22 iunie. Gemeni:"Spune ce nu-ți dă pace, dar fii atent la modul cum o faci!"

Publicat pe 22.06.2016 la 08:41 Actualizat pe 22.06.2016 la 09:14

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru data de 22 iunie, scoțând în evidență principalele aspecte ale zilei. Află din materialul următor cum îți va merge!

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru data de 22 iunie, scoțând în evidență principalele aspecte ale zilei. Află din materialul următor cum îți va merge!

Berbec
Astăzi, ambițiile legate de statutul și de evoluția ta socială sunt ținute în frâu de tendința de a fi precaut în privința celor cu care te asociezi și de considerente cât se poate de practice. În plus, vrei să ai control, fiind bine documentat înainte să treci la fapte. Totuși, orice schimbare a planurilor tale survenită în mod neprevăzut te poate face să uiți de atitudinea calculată și de tact.

Taur

Capitolul partenerial pare să fie dominat astăzi de necesitatea de a avea alături persoane de încredere și capabile să își asume responsabilități. Și, oricât de ambițioase ar fi aspirațiile tale, sunt șanse mici să te abați de la principiile în care crezi cu atâta convingere. Cum planurile făcute pot suferi modificări, așa și concepțiile tale se pot schimbă în funcție de noile evenimente.

Gemeni
Investești astăzi multă energie la locul de muncă și, deși e posibil să ai parte de câteva tensiuni provocate de unii parteneri de afaceri care îți sunt și prieteni, nu vei lasă prea mult să se observe. Ține cont însă că tensiunile mocnite și subiectele nediscutate nu pot decât să se acumuleze, răbufnind cândva tot în defavoarea ta. Spune ce nu-ți dă pace, dar fii atent la modul cum o faci.

Rac
Astăzi pari să fi stăpân pe situație în tot ce ține de relația alături de persoană iubită și precaut în exprimarea afectelor, preferând să ai ocazia să te lămurești mai bine în privința acesteia. Nu la fel de bine stau însă parteneriatele de afaceri, unde relația cu șefii sau mediul în care lucrezi pot suferi schimbări ce nu-ți pică tocmai bine și care nu-ți lasă timp să reacționezi temperat.

Leu
Deși ești în continuare absorbit de capitolul muncă, reușești cumva să convingi familia că merită sacrificiul de a nu te avea alături, atunci când consideră ei că ar fi necesar. Ia în calcul probabilitatea de a te suprasolicita, de aceea caută să te menajezi, mai ales dacă ai probleme cu sistemul osos. Stresul provocat de răzgândiri sau de deplasări neprevăzute poate lăsa și el diverse urme.

Fecioară

Manifestările de afecțiune, în special cele de natură verbală sunt astăzi destul de cenzurate, preferând să oferi dovezi concrete ale iubirii tale, atât pentru copii cât și pentru persoană iubită. Veniturile pe care te bâzâi pot fluctua sau nu poți fi sigur de aprobarea unui credit, deci cu atât mai mult ai șanse să adopți o atitudine cumpătata și să te ferești de excese de orice fel.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

HOROSCOP 22 iunie. Gemeni:"Spune ce nu-ți dă pace, dar fii atent la modul cum o faci!"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x