HOROSCOP 24 iunie. Fecioară: Atenție la sănătate, odihnește-te și ai mai multă grijă de tine!

Publicat pe 24.06.2016 la 07:56 Actualizat pe 24.06.2016 la 09:18

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru data de 24 iunie, evidențiind astfel principalele aspecte ale zilei. Află din materialul următor cum îți va merge! Nativii fecioară sunt sfătuiți să aibă mai multă grijă la sănătatea lor.

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru data de 24 iunie, evidențiind astfel principalele aspecte ale zilei. Află din materialul următor cum îți va merge! Nativii fecioară sunt sfătuiți să aibă mai multă grijă la sănătatea lor.

Berbec
Ziua anunță întâlniri și dialoguri importante cu prietenii. Sunt posibile tensiuni pe teme financiare, însă nu fără soluții Pe de altă parte, un protector important îți va oferi informații și sfaturi bune vizavi de plasamantele tale financiare și de banii și bunurile pe care le deții în comun cu partenerul de viață sau de afaceri.

Taur
Ochii și urechile lumii sunt ațintite asupra ta, aspect care îți provoacă destulă neliniște. Este posibil să apară o schimbare în domeniul profesional în care activezi. Poate fi vorba fie de sarcini de lucru noi, fie termini o activitate începută mai de mult. Relațiile colegiale sunt tensionate și ar fi bine să te ții departe de discuții aprinse.

Gemeni
Dorința de studiu și evoluție a conștiintei este activată astăzi. Dar și setea de călătorii și experiențe noi este la cote înalte. Ostoieste-ți dorința de elevare spirituală prin dialoguri cu persoane dragi aflate departe de granițele țării sau cu cei care au călătorit mult. Deocamdată îți sunt favorizate călătoriile pe distanțe mici sau studiile de scurtă durată.

Rac
Ziua este favorabilă pentru evaluarea plasamentelor financiare, a achitării taxelor, facturilor sau restanțelor de orice fel. Evită cheltuielile nefondate, planurile financiare de anvergură și asocierile în afaceri. În a doua parte a zilei ai putea deveni interesat de domeniile neconvenționale ale vieții. Un dialog cu un mentor sau cu un profesor de specialitate ți-ar lămuri multele întrebări și nelămuriri cu care te confrunți în prezent.

Leu

Ți-ai dori uneori să cooperezi mai mult cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri. În privința colaboratorilor însă, într-un anume fel nu poți lua încă decizii, pentru că mai ai nevoie de niște date. Totuși, în această perioadă e important să stai mai discret și să nu forțezi niciun rezultat. Ia totul mai ușor și primește noul cu brațele deschise.

Fecioară

Se conturează o zi cu multă forfotă la serviciu, iar dacă stai acasă, este nevoie să te ocupi de treburile de rutină. Relațiile colegiale pot fi tensionate sau apar lucruri de rezolvat pe ultima sută de metri. Recomandabil este să te ocupi doar de îndatoririle tale și să eviți provocările celorlalți. Atenție la sănătate, odihnește-te și ai mai multă grijă de tine.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

HOROSCOP 24 iunie. Fecioară: Atenție la sănătate, odihnește-te și ai mai multă grijă de tine!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x