HOROSCOP 28 iulie. TAUR: Fii cât mai retras și discret în anturaj

Publicat pe 28.06.2016 la 08:08 Actualizat pe 28.06.2016 la 08:17

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru data de 28 iunie, scoțând în evidență principalele aspecte ale zilei. Află din materialul următor cum îți va merge! Nativilor taur li se recomandă, astăzi, discreție totală.

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru data de 28 iunie, scoțând în evidență principalele aspecte ale zilei. Află din materialul următor cum îți va merge! Nativilor taur li se recomandă, astăzi, discreție totală.

Berbec
Beneficiezi de multă energie, așa încât bine este să te ocupi pe îndelete de treburile tale. Combativitatea este la cote înalte. Fii prudent, încearcă să eviți conflictele și alternează muncă cu odihnă. Atenție la sănătatea întregului organism! Dozează-ți eforturile și nu pune la suflet chiar totul. Membrii familiei îți sunt alături, astfel că bine ar fi să te bazezi pe sprijinul lor.

Taur

Fii cât mai retras și discret în anturaj. Sufletul tău are nevoie de odihnă și introspecție. Sunt posibile stări neplăcute, dar evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, pe cât posibil. S-ar putea să descoperi diverse lucruri tăinuite demult, legate de colegii de serviciu. Încearcă să nu dai frâu liber primului impuls de a rupe relații vechi.

Gemeni

Prietenii și protectorii sunt subiectele tale favorite de astăzi. Se pare că primești multă susținere din partea acestora, dar ți se și cere un fel de plată. Unele relații mai vechi se pot strica definitiv. Evită conflictele, comunică strictul necesar și discerne cu atenție ce relații dorești să păstrezi în continuare în viață ta. Poți afla informații neplăcute legate de cineva pe care îl considerai prietenul tău de suflet.

Rac
Interesantă zi pentru tine la capitolul carieră. Sunt posibile discuții contradictorii cu un șef, de aceea fii prudent și ascultă cu atenție ce ți se spune. Există varianta îmbunătățirii statutului social sau, în funcție de caz, pot apărea și neplăceri. Familia îți este alături, dar nu cum ai dori tu. Bine ar fi să găsești un echilibru între activitățile sociale și treburile gospodărești.

Leu
Poți aborda relațiile cu străinătatea și studiile pe termen lung. Demersurile pentru călătoriile în afară granițelor țării pot cunoaște turnuri neașteptate. Dacă ești nevoit să călătorești, verifică atent toate detaliile și pleacă doar dacă este absolut necesar. Gândirea și comunicarea sunt defectuoase, așa încât evită semnarea actelor, examenele și interviurile importante.

Fecioară

Chestiunile financiare continuă să îți atragă atenția. Este vorba despre banii și bunurile comune cu ceilalți. Ai avea succes în achitarea datoriilor, dar și în alcătuirea planurilor de investiții. Totuși, fii prudent, întrucât discordia se află în acest sector de viață și activitate și îți poate creă neplăceri greu de estimat și controlat. Tentația de a profită de avutul altora este destul de mare.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

HOROSCOP 28 iulie. TAUR: Fii cât mai retras și discret în anturaj

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Unde se află românul care a dat 500.000 de euro pe o maşină. Bolidul său nu este însă şi cel mai puternic
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x