HOROSCOP 3 mai: Zi bună pentru acești NATIVI!

Publicat pe 03.05.2016 la 08:49 Actualizat pe 03.05.2016 la 09:28

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru data de 3 mai, prezentând principalele caracteristici ale zilei. Află cum îți va merge astăzi din materialul de mai jos!

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru data de 3 mai, prezentând principalele caracteristici ale zilei. Află cum îți va merge astăzi din materialul de mai jos!

Berbec:
O veste excelentă este reprezentată de faptul că meritele încep a-ți fi recunoscute, chiar dacă munca nu îți este încă remunerată așa cum meriți. Fii spontan, dar nu exagera și încearcă să nu ai așteptări de la oamenii pe care nu îi cunoști încă bine. Fii rezervat atunci când ți se promite ceva.


Taur:

Poate că a sosit momentul să elimini status-quo-ul din viața ta. O zi în care poți construi orice pe fundațiile deja existențe, mai ales și pentru că bunul simț de care dai dovadă îți va deschide o mulțime de uși. Oportunitățile de dezvoltare îți sunt la îndemână, astazi…


Gemeni:
Trebuie doar să fii ceva mai atent decât de obicei pentru a observa ce anume se întâmplă în jurul tău. O zi favorabilă nu doar instrospectiei, ci și analizei mediului în care te afli. Rămâi receptiv și senzitiv la ceea ce este în jur, dar nu te lăsa influențat de oamenii care încearcă să-și impună părerea.

Rac:
Ai putea încerca să lași totul baltă și să evadezi din lumea în care te afli, acum. Dar, trebuie să iei aminte la faptul că nu poți amâna la nesfârșit îndatoririle pe care le ai față de ceilalți. Mai ales față de prietenii tăi… O zi în care socializarea este la fel de importantă că și cariera ta și succesul pe care ți-l dorești.


Leu:
Se pare că ai acces la orice fel de reeurse, astăzi; mai ales la cele care le aparțin altora. Cumva, se pare că ai pus mână pe iarba fiarelor și nimic nu rămâne ferecat, în calea ta. Un motiv în plus că să nu renunți la călătoria ta și – cu atât mai puțin – la scopurile tale…


Fecioară:
O zi în care simți că trebuie să mergi până în pânzele albe pentru a vedea fericirea pe chipul persoanei iubite. În același timp, accesul la (încă) nebănuite surse de informație îți oferă acel context de care ai nevoie pentru a face ceea ce tu știi cel mai bine. Evită să rămâi ancorat în idei învechite și rigide.

Citește tot materialul aici!

În articolul

HOROSCOP 3 mai: Zi bună pentru acești NATIVI!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: „Aşa cum îţi doreai mereu”
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x