HOROSCOP 4 mai: Noi oportunități pentru NATIVII din semnele de foc

Publicat pe 04.05.2016 la 08:56 Actualizat pe 04.05.2016 la 09:17

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru data de 4 mai, trecând în revistă principalele aspecte ale zilei. Este o zi care le va aduce noi oportunități, în special, nativilor din semnele de foc.

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru data de 4 mai, trecând în revistă principalele aspecte ale zilei. Este o zi care le va aduce noi oportunități, în special, nativilor din semnele de foc.

Berbec (21 Mar - 20 Apr)
Cu Luna în semnul tău natal, astăzi ai claritate cu privire la unele noi începuturi în care simți să te avânți. Intuiția îți este stimulată, vin mesaje către tine, accesezi tot felul de informații care te ajută la limpezirea intențiilor și a minții în general. Cel mai important însă este să-ți asculți corpul și să înțelegi încotro te îndeamnă prin greutatea sau ușurință pe care o simți cu fiecare intenție și inițiativă…


Taur (20 Apr-20 Mai)
Pentru ține, această zi pune accentul pe interior, pe înțelegerea mai profundă a realității pe care ai creat-o. E momentul introspecției, observării mediului fără a interveni, recăpătării unui echilibru interior de care te-ai îndepărtat în ultima vreme. Folosește aceste zile pentru orice demers care simți că te poate ajuta în sensul relaxării, vindecării, schimbării percepției, transformării interioare.

Gemeni (22 Mai-21 Iun)
O zi ca o poartă către noi posibilități, proiecte, idei. Luna se află în Berbec, într-un context care te inspiră să închizi unele capitole/relații și să pășești în noi spații și experiențe. Dacă ai curajul să te asculți, dacă ești gata să spui DA ideilor, propunerilor și revelațiilor din aceste zile, e posibil să deschizi un drum nou pentru tine, în ce privește proiectele, relațiile și viața ta socială.

Rac (22 Iun-22 Iul)
Pentru tine, există potențial de înnoire și inițiativă în ce privește carieră, statutul profesional, zonă de putere și autoritate. Prin urmare, e esențial să fii prezent, să faci alegeri în funcție de intuiția ta și nu în funcție de contexte sociale sau păreri auzite de la alții. Acum e momentul să-ți manifești autonomia ființei, să pornești pe drumul tău, în felul tău, și să îmbrățișezi bucuria, împlinirea și succesul pe care le meriți.

Leu (23 Iul-22 Aug)
Ți-e din ce în ce mai clar care este următorul pas de făcut, ce capitole sunt de închis și ce alte drumuri de explorat. Un lucru e cert: vrei ceva nou, vrei să te miști într-un spațiu altfel, să creezi ceva diferit, o viață nouă cu mai mai multă deschidere, acțiune, mișcare, inspirație, bucurie. Pentru asta, e necesar să privești atent posibilitățile care se deschid acum, să întrebi, să ceri, să fii dispus să pornești la un drum nou asumându-ți riscurile aferente.

Citește tot materialul aici!

În articolul

HOROSCOP 4 mai: Noi oportunități pentru NATIVII din semnele de foc

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se „scaldă” în lux la 20 de ani
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x