HOROSCOP 6 iulie. Fecioară: Discreție pe toată linia!

Publicat pe 06.07.2016 la 09:13 Actualizat pe 06.07.2016 la 11:54

Specialiștii în astrologie au realizat previziunile pentru data de 6 iunie, scoțând în evidență principalele aspecte ale zilei. Află din materialul următor cum îți va merge!

Specialiștii în astrologie au realizat previziunile pentru data de 6 iunie, scoțând în evidență principalele aspecte ale zilei. Află din materialul următor cum îți va merge!

Berbec
E rost de distracții alături de persoana iubită și de copii. Chiar dacă apar și neplăceri din cauza mofturilor și capriciilor, tot rămâne loc de bucurie și amuzament. Totuși încearcă să-ți controlezi tendința de a fi numai tu în centrul atenției, deoarece asta i-ar putea deranja serios pe cei dragi. Uneori poate fi amuzant și în spatele scenei.

Taur
În plan domestic poți desfășura treburi diverse care-și așteaptă rândul de ceva vreme. Ai susținerea membrilor familiei și destule idei inspirate, astfel încât să faci totul să fie ușor. Acceptă ajutorul celorlalți, pentru că astfel totul se va face mai repede și va fi amuzant.

Gemeni
Este o zi care favorizează comunicarea și schimbul de informații cu persoane din diverse domenii de activitate. Lasă-i și pe alții să-și expună ideile și punctele de vedere. Ai putea oferi sfaturi folositoare celor care vin spre tine și au nevoie de ele. Evită să împărtășești mai mult decât e cazul despre realizările tale profesionale.

Rac
Dinspre segmentul profesional sunt posibile responsabilități noi, de anvergură, dar care totodată promit și venituri pe măsură. Astfel apare tentația de a trasa planuri financiare sau de a cheltui în avans, totuși rezumă-te la a folosi strict cât ai nevoie în planul material! La momentul potrivit vei avea ocazia să faci investiții mai mari.

Leu
Iată o zi în care te poți ocupa numai de tine și de ceea ce-ți face plăcere. Astăzi ascultă-te, mergi unde simți, fă-ți câteva capricii și mărturisește-i cuiva drag sentimentele. Chiar dacă îndatoririle domestice sau profesionale au nevoie de implicarea ta, pot să aștepte vreo două zile.

Fecioară
Sunt momente bune pentru a observa rezultatele alegerilor din ultima perioadă și a te instrospecta. E o zi bună pentru activități mai puțin solicitante și pentru discreție pe toate liniile. Pe de altă parte, te poți aștepta la binecuvântări care ajung la tine pe căi neașteptate sau prin persoane extrem de discrete.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

HOROSCOP 6 iulie. Fecioară: Discreție pe toată linia!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 mai 2024. Racii pot avea parte de câștiguri financiare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu am mai văzut aşa ceva". Prim-procuror, despre cazul băieţelului bătut cu biciul din sârmă la Galaţi. Copilaşul a fost lovit cu sălbăticie de 25 de ori
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Ciuperci cu sos de smântână la tigaie. Rețeta pentru un prânz savuros
Catine
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru un mic dejun savuros
useit.ro
Cum poți restricționa pe cineva pe Facebook Messenger fără să își dea seama. E diferită față de funcția de blocare
as.ro
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: „Vorbeşte cu extratereştrii”
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea ochilor. Cum îți pot îmbunătăți vederea
Spynews
Crimă oribilă în Capitală, comisă de un băiat în vârstă de 16 ani şi amicul său. Au omorât un om în bătaie, în Crângași: "I-au dat cu bâta"
DeParinti
Clătite cu căpșuni. O rețetă îndrăgită de orice copil
MediCOOL
Alimentele care conțin cel mai mult plastic. Sarea și orezul se numără printre ele
HelloTaste
Blat umed de tort, cu ciocolată în compoziție
x