HOROSCOP 9 mai: Mare atenție pentru nativii zodiei LEU!

Publicat pe 09.05.2016 la 09:07 Actualizat pe 09.05.2016 la 09:23

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru data de 9 mai, scoțând în evidență principalele aspecte ale zilei. Nativii zodiei leu sunt avertizați cu privire la oamenii de care se înconjoară. Sunt persoane care pot profita de bunele lor intenții.

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru data de 9 mai, scoțând în evidență principalele aspecte ale zilei. Nativii zodiei leu sunt avertizați cu privire la oamenii de care se înconjoară. Sunt persoane care pot profita de bunele lor intenții.

Berbec (21 Mar - 20 Apr)
O zi cu multe discuții, întâlniri și călătorii pe distanțe scurte. Ai putea avea senzația că iei parte la un dialog al surzilor sau că nu reușești să-ți rezolvi treburile propuse așa cum dorești tu sau cum ai nevoie pe moment. Schimbul de informații este deficitar, iar energia ta vitală fluctuează mult. Ar fi bine să te relaxezi și să ai încredere în felul în care se defsășoară lucrurile, chiar dacă la prima vedere aparențele îți displac total. Sper seară te vei simți mai bine.

Taur (20 Apr - 20 Mai)
Se conturează cheltuieli, dar primești și bani, cadouri de la serviciu sau din partea celor dragi. Felul în care îți gestionezi bugetul de venituri și cheltuieli depinde numai de tine. Astăzi fii prudent la capitolul bani și bunuri, pentru că sunt șanse de pierdere, furturi sau cheltuieli nefondate. O ședintă la un salon de îngrijire corporală, o ieșire în oraș cu prietenii sau pur și simplu o plimbare prin locurile preferate te binedispun și îți aduc informații utile.


Gemeni (22 Mai - 21 Iun)

O zi cu stări de spirit contradictorii. Dozează-ți eforturile, controlează-ți reacțiile și vorbește strictul necesar. Sănătatea este vulnerabilă, la serviciu ai multe și mărunte de făcut, astfel că vei fi nevoit să te descurci și cu tine însuți și cu îndatoririle tale. Ai încredere că te vei descurca cu toate, dacă îți organizezi atent timpul, treburile și resursele de care ai nevoie. Rezervă momente și pentru odihnă, lectură sau pentru a viziona un film bun.

Rac (22 Iun - 22 Iul)
Discreția și detașarea de cotidian sunt atributele tale de astăzi. Sunt momente bune pentru a te gândi pe îndelete la situațiile și relațiile în care ești implicat. Pe căi mai puțin obișnuite vei primi informații prețioase necesare atât în domeniul profesional, cât și în plan personal. Evită spațiile aglomerate, discuțiile ample și acțiunile de anvergură. Energia vitală este fluctuantă și este dificil să depui eforturi fizice sau mentale în mod constant.

Leu (23 Iul - 22 Aug)
Este o zi în care ar trebui să-ți revizuiești relațiile cu prietenii și proiectele profesionale în care ești implicat. Datorită bugetului necesar desfășurării unor acțiuni comune cu alții, relațiile se pot deteriora rapid. Există persoane în preajma ta, care considerându-se protejații sau admiratorii tăi au pretenția să le achiți tu datoriile sau nota de plata când ieșiți în oraș. Desprinde-te de profitori și reorganizează timpul și resursele pentru a-ți atinge scopurile personale.

Fecioara (23 Aug - 21 Sep)
Ești în vizorul multor oameni, mai ales în domeniul profesional. Sunt posibile discuții cu șefii, colegii, însă nu lua de bun chiar totul. Există riscul să înțelegi greșit ce ți se spune și alții la rândul lor te pot percepe cum nu ești în realitate. Vorbește strictul necesar și oferă sfaturi sau soluții numai la cererea expresă a celorlalți. Relaxează-te, plimbă-te în aer liber și regândește-ți planurile profesionale. Revelația zilei vine când te aștepți mai puțin.

Citește tot materialul aici!

În articolul

HOROSCOP 9 mai: Mare atenție pentru nativii zodiei LEU!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok. Denisa Balint este model şi şi-a dat fanii peste cap
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x