HOROSCOP 9 noiembrie - GEMENI:Îmbrățișează cu curaj tot ce e nou și de la care ai ceva de învățat

Publicat pe 09.11.2016 la 08:06 Actualizat pe 09.11.2016 la 08:24

Specialistii au realizat previziunile astrale pentru 9 noiembrie.

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru 9 noiembrie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec
Astăzi, evită să te poticnești în orele dimineții de un oarecare scepticism privind resursele de care dispui, fiindcă odată cu schimbarea de vibrație a Lunii dar și a planetei Marte, îți vei recăpăta forțele și încrederea de a încerca o nouă strategie privind viitorul. Ai parte de multă energie mentală și ar fi indicat să o valorifici în perioadă următoare prin implicarea în activități de grup sau demersuri umanitare.

Taur
Nu te lasă afectat de lipsă de încredere a partenerului tău și mergi cu încredere pe un nou drum, cu scopul de a te evidenția prin ceva inedit. Versatilitatea mentală îți este de ajutor atunci când ai de-a face cu sectorul bănesc însă un program bine stabilit este posibil să ți se pară monoton. Important este să înveți să direcționezi în mod constructiv și realist resursele energetice dar și pe cele materiale.

Gemeni
Luna activează zona carierei și te infuzează cu multă creativitate, dar și o oarecare indecizie și sensibilitate. Profită de abundență de idei, mai ales de acele sclipiri inspirate și îmbrățișează cu curaj tot ce e nou și de la care ai ceva de învățat. Ține-ți aproape oameni cât mai originali, cu vederi ample, alături de care poți formă parteneriate avantajoase.

Rac
O zi inspirată, pentru tine, în sensul că primești mesaje, accesezi informații interesante din sfere înalte, îți vin idei și capeți o înțelegere nouă. Fie că ai în vedere recăpătarea controlului în relația intimă sau în afaceri, vei avea nevoie să te încrezi în puterea ta intuitivă dar și să faci uz de multă originalitate.

Leu
Astăzi este adusă în prim-plan importanța comunicării în relațiile parteneriale pe care le vrei cu totul speciale, cu oameni cât mai stimulativi din punct de vedere intelectual. Ideile tale creative sunt expuse într-o manieră inovativa dar și convingătoare, mai ales în cadrul cercurilor în care activezi însă încearcă să nu mentalizezi excesiv contactele ce au nevoie în primul rând de exprimarea sentimentelor.

Fecioară

Zona parteneriatelor este astăzi puternic activată, având posibilitatea de a ieși în evidența prin abilitățile tale de comunicare. Odată cu intrarea planetei Marte în sectorul muncii dar și al sănătății, vei fi stimulat să apelezi la cele mai nonconformiste abordări, la lucrul în colaborare dar și la gestionarea tendinței de a acționa dezorganizat, fapt care îți poate afecta organismul.

Citește aici continuarea previziunilor astrale!

În articolul

HOROSCOP 9 noiembrie - GEMENI:Îmbrățișează cu curaj tot ce e nou și de la care ai ceva de învățat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Oaza de linişte din inima Transilvaniei, unde te poţi răsfăţa la poalele munţilor înconjurat de un peisaj exotic: "Mirific!"
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x