HOROSCOP chinezesc 2017 - Anul COCOȘULUI DE FOC. Principalele previziuni

Publicat pe 18.10.2016 la 17:59 Actualizat pe 18.10.2016 la 18:09

Specialistii au realizat horoscopul chinezesc pentru anul 2017.

Specialiștii în astrologie susțin că anul 2017 va fi, în principiu, unul bun. Ei au prezentat principalele previziuni pentru anul următor, scoțând în evidență caracteristici esențiale.

Anul 2017 în zodiacul chinezesc începe pe data de 28 ianuarie şi se termină pe data de 15 februarie 2018, aflându-se sub semnul cocoşului de foc. Cocoşul este cel de-al zecelea semn al zodiacului chinezesc. Conform tradiţiei, ordinea zodiilor este inspirată din ordinea în care animalele spirituale simbolice s-au arătat în faţa lui Buddha.

Echivalentul cocoşului de foc este zodia Fecioarei. Cei născuţi în anul cocoşului de foc vor avea o voinţă de neclintit, însă acesta este doar rezultatul dorinţei de a face ceea ce este mai bine pentru sine cât şi pentru ceilalalţi.

Sub semnul ambiţiei şi determinării, cocoşii de foc au un imens potenţial pentru succes în aproape orice carieră şi-ar alege. Pot fi bancheri, contabili, manageri sau consultanţi financiari pentru că au o înclinaţie clară către finanţe şi un talent evident pentru munca cu numerele.

Anul 2017 va fi unul în care cocoşul va avea puţin noroc în dragoste. Nu este cel mai potrivit an pentru a începe o relaţie, însă nativii acestei zodii care se află deja în relaţii pe termen lung vor putea continua să menţină armonia în cuplu dacă avordă o atenţie sporită partenerului.
Gesturile, acţiunile, sentimentele şi pasiunea sunt toate amplificate la maxim sub semnul focului care guvernează anul 2017.

În ceea ce priveşte segmentul financiar, vor avea de câştigat doar cei care actionează rapid. Este recomandat ca datoriile să fie platite din timp în 2017. Atunci când cocoşii au bani disponibili, este de preferat sa prioritizeze plata datoriilor.

Citește continuarea previziunilor aici!

În articolul

HOROSCOP chinezesc 2017 - Anul COCOȘULUI DE FOC. Principalele previziuni

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x