HOROSCOP DE WEEKEND: Este posibil să primești cadouri sau recompense destul de semnificative, dacă ești această zodie

Publicat pe 09.07.2016 la 08:48 Actualizat pe 09.07.2016 la 09:08

Sfârșit de săptămână, deci sperăm că vești bune. În timp ce unii native se îndeletnicesc cu activități de rutină, alții au parte de răsfăț și voie bună.

Sfârșit de săptămână, deci sperăm că vești bune. În timp ce unii native se îndeletnicesc cu activități de rutină, alții au parte de răsfăț și voie bună.

Berbec
Finalul acestei săptămâni aduce activități de rutină, fie că te afli acasă, fie la serviciu. Ai spor, forta, idei bune, astfel ca aprecierile colegilor sau sefilor vor fi pe masura. Conditiile de lucru se pot imbunatati, dar pe de alta parte si responsabilitatile vor fi mai multe. Oricum, totul este in beneficiul tau si vei reusi sa te descurci cu brio. Sunt posibile ceva probleme de sanatate, astfel ca dozeaza-ti eforturile si odihnește-te.

Taur
Zile acestui weekend sunt excelente la capitolul creativitate. Ai idei bune, chiar năstrușnice și le pui în aplicare foarte usor. Cheful de distractii si aventuri este la cote inalte, dar la fel si emotivitatea. Iubirea bate la ușă, iar copiii sunt prin preajmă. Bucură-te de ieșiri cu prietenii, de un hobby, dar și de dialogurile secrete cu cei dragi. Evită geloziile și criticile nefondate! Ceea ce îți spun ceilalți ar fi bine să reții sau chiar să notezi.

Leu
Chestiunile financiare cotidiene deschid weekend-ul. Gândurile tale se îndreaptă doar către bani și la fel și acțiunile. Este posibil sa primesti cadouri sau recompense destul de semnificative. Te poti orienta si catre investitii sau afaceri in domeniul turismului sau in publicitate. Rasturnarile de situatie sunt frecvente, dar ai incredere ca lucrurile se vor aranja in beneficiul tau. Dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat este reconfortant.

Balanță
Gândurile îți sunt acaparate numai de nevoile tale personale și evenimentele în care ești implicat. Sfârșitul acestei săptămâni este potrivit unei introspectii atente. Incearcă sa te ocupi doar de activitatile usoare si de rutina, intrucat organismul este destul de solicitat. Asculta-ti vocea interioara pentru ca are sa-ți spună multe lucruri interesante. Poți avea idei foarte bune în legătură cu noi direcții și planuri de viață.

Vezi ce spun astrele despre fiecare zodie, aici.

În articolul

HOROSCOP DE WEEKEND: Este posibil să primești cadouri sau recompense destul de semnificative, dacă ești această zodie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Noutatea la nivel european cu care se mândrește satul Ghermănești din Ilfov: "Este un punct strategic"
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea, după scandalul teribil cu „Nilă”
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x