Horoscop de weekend! Vezi ce ai voie să faci şi ce nu, în ziua de SÂMBĂTĂ!

Publicat pe 12.08.2016 la 23:20 Actualizat pe 13.08.2016 la 00:34

Află ce surprize îţi rezervă astrele.

În acest weekend, cuvintele de ordine sunt: "echilicru", "cumpătare", "recuperare"!

Berbec

Răzgândirile sunt frecvente la sfârșitul acestei săptămâni, de aceea ar fi bine să nu pui bază pe cele discutate sau parafate acum. Pentru că mentalul este foarte tensionat, te poți relaxa cu ajutorul activităților culturale sau cu dialoguri amicale împreună cu cei dragi. Duminică apar vești despre o călătorie îndepărtată, dar și despre chestiuni profesionale.

Taur

Trenează chestiuni financiare și materiale comune cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii în acest weekend. Planifică atent bugetul de venituri și cheltuilei, însă nu te lăsa sedus de vorbele și gesturile aparent meiroase ale celorlalți. Cheltuieși mulți bani pentru alții în dauna celor necesare ție. Duminică relaxează-te cu o piesă de teatru, un film sau plimbare în aer liber.

Gemeni

Finalul acestei săptămâni aduce răscoliri în plan partenerial, de aceea fii prudent și prezent atât în relația cu partenerul de viață, cât și în relațiile de colaborare profesională. Primești susținere din partea membrilor familiei, astfel că ascultă sfaturile și îndrumările lor. Duminică vor interveni cheltuieli și discuții despre bani și bunuri comune.

Rac

Chiar dacă ai multe treburi de rezolvat, în acest weekend, atât la serviciu, cât și acasă ar fi bine să-ți selectezi prioritățile și să te ocupi, eventul cu ajutor din partea celorlalți, numai de acestea. Sănătatea întregului organism este vulnerabilă, însă pe cât posibil evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. Duminică se întrezăresc activități parteneriale.

Leu

Răscolirile sentimentale sunt accentuate la sfârșitul acestei săptămâni, de aceea fii prudent și evită exagerările. Iubirea și implicațiile ei capătă alte conotații pentru tine, însă procesul acesta de transformare și reorganizare a capitolului amoros este lung, anevoios, dar eliberator. Dumincă sunt posibile neplăceri legate de sănătate. Odihnește-te mult!

Fecioară

Este forfotă în plan domestic la sfârșitul acestei săptămâni. Poate fi vorba atât despre discuții aprinse cu membrii familiei sau cu rudele, cât și despre pornirea unor activități gospodărești de anvergură. Fii prudent și evită conflictele cu ceilalți! Duminică este rost de distracții, relaxări în natură și niscai veselie. Ai încredere că totul va fi bine!

Citeşte mai departe aici!

În articolul

Horoscop de weekend! Vezi ce ai voie să faci şi ce nu, în ziua de SÂMBĂTĂ!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum fura o grupare coletele din easybox-uri. A făcut pagubă de 80.000 de euro în opt luni
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x