Horoscop Marți, 9 Ianuarie: Zodiile care primesc o a doua șansă

Publicat pe 08.01.2018 la 19:41 Actualizat pe 08.01.2018 la 23:23

Previziunile zileu pentru toate zodiile

estissuperba.ro

BERBEC:

Lucrurile merg ca la carte pentru acești nativi și au toate motivele să fie bucuroși. Sunt pe drumul către o victorie și în curând vor fi satisfăcuți din toate punctele de vedere.

TAUR:

Acești nativi au o mulțime de idei bune azi și acest lucru îi va ajuta să crească în carieră. Vor fi apreciați de șefi și este posibil chiar să li se mărească salariul.

GEMENI:

Gemenii au multe probleme pe cap, însă ar trebui să fie pozitivi pentru că totul se rezolvă. Cu cât se străduiesc să depășească mai mult un impas, cu atât va deveni mai puternic.

RAC:

Se știe despre raci că sunt persoane familiste și azi va fi ziua în care vor simți nevoia să fie cât mai aproape de familie și de cei apropiați. Au nevoie de afecțiune și vor să ofere afecțiune.

LEU:

Pe plan sentimental, leii vor oscila. Au schimbări bruște de comportament și acum sunt draguți și atenți, iar în secunda următoare te vor trage la răspundere.

FECIOARĂ:

Fecioarele vor trece prin anumite schimbări financiare care le vor ajuta să-și rezolve problemele din trecut. Aceste schimbări sunt doar în bine.

BALANȚĂ:

Balanțele nu au nici de această dată noroc în dragoste. Vor avea doar certuri cu persoana iubită care le va reproșa că nu sunt deloc atenți și nu se implică în relație.

SCORPION:

Deși relația acestor nativi nu este roz, azi vor realiza că iubirea dă vieții lor un alt sens. Ar trebui să se odihnească și să fie atenți la cât de mult cheltuie.

SĂGETĂTOR:

Săgetătorii vor primi sfaturi de la persoana pe care o iubesc cel mai mult, însă nu consideră că sunt cele mai bune. Acest lucru îi face pe acești nativi să-și pună niște semne de întrebare în privința relației pe care o au.

CAPRICORN:

Capricornii vor avea de suferit azi pentru că partenerul de viață este nepăsător, ceea ce nu le convine deloc. Trebuie să muncească și mai mult pentru a-și plăti datoriile.

VĂRSĂTOR:

Vărsătorii trebuie să înțeleagă că într-o relație este nevoie de două persoane pentru ca lucrurile să funcționeze. Ar trebui să se dedice și mai mult, dar nici să-și neglijeze locul de muncă.

PEȘTI:

Peștii nu pot fi doborâți de nimic azi pentru că se trezesc extrem de determinați. Vor realiza multe pe parcursul zilei și seara vor fi așteptați acasă cu o surpriză romantică. Cum să nu se simtă împliniți?

sursa: estisuperba.ro

În articolul

Horoscop Marți, 9 Ianuarie: Zodiile care primesc o a doua șansă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: „Aşa cum îţi doreai mereu”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x