HOROSCOPUL săptămânii 01-07 august. Distracții și aventuri la cote mari pentru BERBECI

Publicat pe 01.08.2016 la 08:44 Actualizat pe 01.08.2016 la 08:56

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru perioada cuprinsă între 1 și 7 august. Află din materialul următor cum îți va merge în această săptămână! Pentru nativii zodiei berbec, se anunță distracții și aventuri la cote mari.

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru perioada cuprinsă între 1 și 7 august. Află din materialul următor cum îți va merge în această săptămână! Pentru nativii zodiei berbec, se anunță distracții și aventuri la cote mari.

Berbec
Foarte interesant este capitolul amoros. Se întrezăresc noutăți fie într-o relație sentimentală veche, fie se înfiripă una nouă, cu mari șanse de a se desfășura pe termen lung. Aspectul de Lună nouă ce se va construi în Semnul Leului între 2 și 3 August îți va spori creativitatea, reușind să-i uimești pe cei dragi cu ideile tale strălucite. Distracții și aventuri la cote mari. Fii prudent și păstrează măsura în toate! A doua parte a săptămânii evidențiază locul de muncă și sănătatea. Vei avea mult de lucru, bine fiind să-ți dozezi eforturile corespunzător.

Taur
Evenimentele principale ale săptmânii se află în segmentul domestic. În Semnul Leului se va construi aspectul de Lună nouă între 2 și 3 August, oferindu-ți șanse deosebite pentru îmbunătățirea relațiilor cu membrii familiei, dar și pentru schimbări importante în spațiul locativ. Ține cont și de sfaturile sau nevoile celor dragi. Sprijinul lor contează și reprezintă fundamentul a tot ce dorești să realizezi în viitor. A doua parte a săptămânii te îmbie la distracții, aventuri și implicare în relații amoroase. Prudență, discernământ și măsură în toate!

Gemeni
Foarte importante devin relațiile cu anturajul apropiat. În Semnul Leului se va forma aspectul de Lună nouă între 2 și 3 August, deschizându-ți oportunități de a-ți îmbunătăți gândirea, comunicarea și relațiile cu cei din jur. De asemenea sunt șanse favorabile pentru a planifica excursii, vizite sau studii personale și profesionale. Talentele oratorice îți vor fi evidențiate și apreciate, ca de altfel și ideile pe care le prezinți cu emfază. Însă, dozează-ți debitul verbal și alege cu grijă vorbele. A doua parte a săptămânii este favorabilă treburilor gospodărești și dialogurilor familiale.

Rac
Începi săptămâna în forță, dornic de a muta munții din loc. Atenția îți va fi atrasă de segmentul financiar, care va cunoaște modificări benefice. Între 2 și 3 August se va forma aspectul de Lună nouă în Semnul Leului, anunțând primirea unor bani, salariul o primă, cadouri sau diverse favoruri și recompense dinspre locul de muncă. Se deschide o nouă etapă de câștig din activitatea profesională. Evită cheltuielile și chibzuiește atent fiecare achiziție! Spre finalul săptămânii se conturează călătorii pe distanțe scurte și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat.

Leu
Săptămână foarte importantă pentru tine, întrucât în Semnul tău zodiacal se construiește aspectul de Lună nouă. Sunt momente favorabile transformării personale și trasării unor planuri de viață cu totul noi. Beneficiezi de o susținere astrală deosebită, astfel că folosește tot ce ți se oferă. Renunță la obiceiuri toxice, la idei și planuri neproductive. Mulți vor dori aă afle secretul strălucirii tale, însă îți va fi greu să explici ceea ce trăiești. Spre sfârșitul săptămânii apar îmbunătățiri financiare, lucru care te va bucura mult.

Fecioară
Ești preocupat mai mult de nevoile tale sufletești și faci totul în așa fel încât să treci neobservat. Aspectul de Lună nouă ce se va construi în Semnul Leului între 2 și 3 August îți aduce deschideri mentale deosebite, viziuni premonitorii ale evenimentelor în care ești implicat sau vei fi cumva în unele viitoare. Rezervă momente numai pentru tine și scrie totul într-un jurnal. Îți va fi de mare folos la momentul potrivit. Sănătatea este vulnerabilă, de aceea dozează-ți eforturile și odihnește-te mai mult. Începând de joi te vei simți excelent, implicându-te în tot soiul de activități.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

HOROSCOPUL săptămânii 01-07 august. Distracții și aventuri la cote mari pentru BERBECI

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfaturi pentru credincioșii care țin aprinse lumânări de Înviere. O simplă greșeală poate avea consecințe grave
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x