HOROSCOPUL săptămânii 06-12 iunie: Mare atenție pentru această ZODIE!

Publicat pe 06.06.2016 la 09:26 Actualizat pe 12.06.2016 la 13:33

Specialiștii în astrologie au realizat principalele aspecte pentru săptămâna 06-12 iunie, astfel încât tu să știi care sunt punctele forte ale acestei perioade și de ce trebuie să te ferești. Află din materialul următor cum îți va merge în acest interval!

Specialiștii în astrologie au realizat principalele aspecte pentru săptămâna 06-12 iunie, astfel încât tu să știi care sunt punctele forte ale acestei perioade și de ce trebuie să te ferești. Află din materialul următor cum îți va merge în acest interval!

Berbec
La începutul săptămânii ești preocupat de activitățile domestice și de relațiile cu membrii familiei. Sunt posibile situații delicate, dar cu răbdare și înțelegere le poți depăși onorabil. În intervalul 8-10 Iunie îți vine cheful de petrecere și aventuri amoroase, însă nu prea ai succes. Atenție la relațiile sentimentale și la copii, pentru că există tensiuni mocnite! Se pot redeschide conflicte vechi în aceste zone. Weekend-ul accentuează unele probleme de sănătate, dar și altele de la locul de muncă. Lasă grijile deoparte și acceptă sfaturile și ajutorul celor dragi!

Taur
S-ar putea să fii destul de guraliv la începutul săptămanii, în mod special cu persoanele din anturajul apropiat. Fii atent ce vorbești, pentru că este posibil să spui ce nu trebuie sau să necăjesti pe alții, fără intenție. În intervalul 8-10 Iunie apare dorința de a stă mai mult acasă, alături de membrii familiei sau de rude. Sunt posibile situații delicate, neînțelese sau răscolirea unor amintiri. Atenție la ce se conturează în această zonă, deoarece apar premizele viitoarelor evenimente! Finalul săptămânii este favorabil distracțiilor, relaxării în natură, dar și pentru a-ți regândi planurile de viață personală sau profesională.

Gemeni
Preocuparea legată de creșterea veniturilor obținute din muncă proprie este un subiect foarte important. Este posibil să primești cadouri sau recompense, dar și tu să fii nevoit să oferi altora. În intervalul 8-10 Iunie, astrele activează zonele mentalului concret și a comunicării. Vor intra în sfera ta de interes planurile legate de călătorii sau studii pe termen scurt. Relațiile cu rudele apropiate și cu prietenii pot cunoaște turnuri noi. Atenție la ce se intamplă în aceste relații, deoarece anumite situații se pot răsturna nu tocmai plăcut! Problemele legate de sănătatea sunt cele deja știute.

Rac
Începutul săptămânii este agreabil pentru ține, deoarece sunt șanse de înnoire și schimbare benefică a unor planuri care își asteaptă demult rândul. Ești entuziast și increzător în forțele proprii ceea ce este minunat. În intervalul 8-10 Iunie ești preocupat de capitolul finaciar, secțiunea venituri din muncă prestată oficial. Cariera și imaginea ta în societate vor lua turnuri nebănuite, dar interesante și cu efecte pe termen lung. Și totuși sunt posibile repunerea în discuție a unor conflicte socio-profesionale vechi. La sfârșitul săptămânii, bucură-te de prezența celor dragi și relaxează-te în natură, pe malul unei ape. Sănătatea este precară.

Leu
Începutul săptămanii te predispune la interiorizare și stări sufletești fluctuante. Revizuiește-ți planurile de viață și schimbă, unde este cazul, fie concepțiile tale, fie etapele de realizare a ceea ce îți dorești. În intervalul 8-10 Iunie te vei simți mult mai bine, chiar vei fi într-o formă de zile mari. Atenție la ce se petrece cu personalitatea ta în aceste zile! Sunt posibile stări delicate și neînțelese. Preocupările legate de banii obținuți din muncă proprie sunt fondate, dar nu ai de ce să îți faci griji. Poți primi cadouri, recompense, insă se pot redeschide conflicte vechi legate de bani. Cu răbdare vei reuși să descâlcești ițele foarte încurcate ale unor colaborări.

Fecioară
Prietenii și sustinătorii din segmentul socio-profesional îți sunt alături din primele zile ale săptămanii. Selectează atent persoanele cărora le acorzi încredere și cărora te destăinui. Există unii care nu privesc cu ochi buni ascensiunea ta de la locul de muncă. În intervalul 8-- 10 Iunie sunt posibile stări interioare tensionate sau confuze. Atenţie la o problemă cronică de sănătate ce îşi poate face simţită prezenţa! Îngrijindu-te permanent și corespunzător vei depăși totul cu bine. Învață să te relaxezi și să abordezi altfel munca și implicațiile ei. Poți primi cadouri sau recompense originale sau se pot redeschide discuții financiare.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

HOROSCOPUL săptămânii 06-12 iunie: Mare atenție pentru această ZODIE!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x