Horoscopul zilei: BALANŢĂ: Nu te mai băga în treaba celorlalţi, e mai prudent să-ţi vezi strict de propria persoană!

Publicat pe 29.10.2016 la 08:08 Actualizat pe 30.10.2016 la 08:34

Previziunile zilei de astăzi!

Berbec

Relațiile parteneriale te solicită destul de mult sâmbătă. Sunt posibile altercații, nemulțumiri, dar mai devreme sau mai târziu vei ieși la liman învingător. Țintești departe, ai aspirații deosebite, însă teamă de a fi înțeles incorect de către ceilalți este destul de mare. Detașează-te de toate și urmează-ți visele cu dăruire și curaj. Duminică, gândurile tale vor zbură către bani.

Taur

Sâmbătă se anunța activități de rutină fie la serviciu, fie acasă. Recomandabil este să îți dozezi eforturile, pentru că sistemul renal, capul și coloana sunt slăbite. De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale pe cât posibil. Odihnă, hrană sănătoasă, plimbările în aer liber sunt suficiente pentru a-ți întreține sănătatea. Duminică se anunța dialoguri furtunoase.

Gemeni

Finalul acestei săptămâni este potrivit pentru distracții. Stările tale de spirit fluctuează mult, însă hotărăște-te în timp util dacă vrei să îți petreci zilele weekend-ului singur sau în compania celor dragi. Duminică ar fi bine să îți îngrijești sănătatea. Se pot accentua afecțiunile picioarelor și aparatului digestiv. Evită excesele de orice fel și odihnește-te suficient.

Rac

La treburile gospodărești ai mult spor în zilele weekend-ului. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, însă le poți depăși cu puțin efort și bunăvoință. Duminică, copiii sau persoană iubită te pot provoca serios. Dialogurile cu aceștia sunt confuze, enervante, așa încât ai face bine să lași temele importante de dezbătut pentru o altă perioadă.

Leu

Se pare că sâmbătă ai de făcut mai multe drumuri scurte. Poate fi vorba despre cumpărături în mai multe etape sau vizite la cunoștințele apropiate. S-ar putea să afli informații alarmante legate de cineva drag, dar mai întâi verifică sursă acestora și abia apoi vezi ce ai de făcut. Duminică, pregătește-te să dai piept cu membrii familiei. Ți se vor cere multe explicații.

Fecioara

Sâmbătă ar fi bine să te ocupi de cumpărăturile necesare traiului zilnic. Bani se pare că ai din salariul de la serviciu, chiar dacă puțini și în salturi. Energia vitală este fluctuantă și de aici relațiile cu ceilalți îți pot creă neplăceri. Duminică se anunță întâlniri și dialoguri cu o rudă apropiată sau cu un prieten drag. Nu pune la suflet totul și bucură-te de imprejurări.

Balanţă

Sâmbătă ai toane greu de suportat de către cei din jur. Tendința de a te implică în viață altora fără să ceri voie te poate duce la singurătate și critici aspre. Ocupă-te mai mult de ține și relaxaza-te la un salon de înfrumusețare sau la o sală de gimnastică. Duminică, gândurile îți vor zbura către câștigurile pe care le obții de la serviciu.

Scorpion

La finalul acestei săptămâni se recomanda retragere din forfotă vieții cotidiene și momente de singurătate. Organismul îți va da semne de oboseală, de aceea fii prudent. Folosește remedii naturiste, odihnește-te suficient și evită pe cât posibil tratamentele alopate. Duminică te vei simți mai bine, însă nu forță notă. Mentalul îți este bulversat și cu greu poți comunică cu ceilalți.

Citeşte continuarea aici:

În articolul

Horoscopul zilei: BALANŢĂ: Nu te mai băga în treaba celorlalţi, e mai prudent să-ţi vezi strict de propria persoană!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O fetiță din SUA le-a spus părinților că are un monstru în cameră. Ce au descoperit apoi i-a șocat: "Părea că e sânge pe pereții roz ai fiicei mele"
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x