Horoscopul zilei. Berbec: Ține-ți firea și fii atent la vorbe și gesturi

Publicat pe 21.03.2016 la 09:07 Actualizat pe 21.03.2016 la 09:24

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru ziua de 21 martie. Astfel, fiecare nativ va putea afla ce îl așteaptă în prima zi a săptămânii.

antena3.ro

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru ziua de 21 martie. Astfel, fiecare nativ va putea afla ce îl așteaptă în prima zi a săptămânii.

Berbec (21 Mar-20 Apr)
Se conturează un final de etapă profesională. Discuțiile colegiale sunt tensionate, iar activitatea de la locul de muncă te obosește foarte mult. Ține-ți firea și fii atent la vorbe și gesturi. Nu este momentul marilor schimbări, ci mai degrabă este momentul dizolvării conflictelor și animozităților adunate de mulți ani. Relaxează-te și ai încredere că totul va fi bine.

Taur (20 Apr-20 Mai)
Segmentul amoros este răscolit și multe discuții aprinse pot avea loc cu persoana iubită sau copiii. Există persoane în anturajul prietenilor care te pot sfătui de bine sau te pot ajuta să vezi obiectiv realitatea din viața ta sentimentală. Este momentul marilor decizii, așa încât vino în întâmpinarea lori. Renunță la relațiile nesatisfăcătoare și oferă-le celor dragi libertatea mult dorită.

Gemeni (22 Mai-21 Iun)
În planul familial apăr noutăți, posibil vizavi de reorganizarea casei sau chiar de achiziționarea unor bunuri patrimoniale valoroase. Deocamdată, este dificil de ajuns la un consens cu membrii familiei, pentru că fiecare dorește altceva și nimeni nu are răbdare să spună cu adevărat ce gândește sau să asculte părerea celorlalți. Răbdare, calm și evită escaladarea conflictelor.

Rac (22 Iun-22 Iul)
Multe lucruri vei afla astăzi privitoare la persoanele din anturajul apropiat. Conflictul de idei este la cote mari, de aceea ar fi bine să eviți polemicile pe orice temă. Unii doresc să îți ceară sfaturi, alții vor să se sfătuiască cu tine despre banalități, însă alții chiar au chef de ceartă. Selectează persoanele cu care stai de vorba și ceea ce discuți cu ele. Călătoriile pot fi frecvențe.

Leu (23 Iul-22 Aug)
Apar schimbări în segmentul financiar, mai ales privitor la veniturile obținute din activitatea profesională desfășurată. Pe de o parte este posibil să primești bani, însă ceilalți, pe de altă parte, abia așteaptă să profite de pe urmă agoniselii tale. Cheltuielile necesare traiului cotidian sunt o altă temă importantă a zilei. Cu discernământ și răbdare vei rezolvă orice diferend.

Fecioară (23 Aug-21 Sep)
Rezervă-ți această zi numai pentru tine. Chiar dacă stările tale de spirit sunt fluctuante și cu greu îți găsești locul, cu puțin efort ai șanse să te liniștești și să te ocupi numai de treburile tale. Gândește- la relații situații noi! acum mobilizezi plănuiești ceva frumos șanse bune lucrurile se materializeze exact pe placul .

Citește aici restul previziunilor astrale!


În articolul

Horoscopul zilei. Berbec: Ține-ți firea și fii atent la vorbe și gesturi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 22 mai 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 21 mai - 17 iunie 2024. Urmează temperaturi de 30 de grade Celsius, dar şi fenomene meteo extreme
a1.ro
Cele două zodii care sunt favoritele universului în luna mai 2024. Vor avea parte de surprize cerești
HelloTaste.ro
Turte la tigaie din aluat simplu de pâine, simple și rapide
Catine
Semnificația numelui Elena. Mesajul special pe care îl ascunde
useit.ro
Cele „câteva momente de glorie” care au dus la „8 ani de durere” pentru Elon Musk. Ce a pățit miliardarul
as.ro
Uitat de lume într-un azil de bătrâni, Irinel Columbeanu a primit o veste uriaşă din partea judecătorilor. Decizia e definitivă
MediCOOL
Plante medicinale pentru sănătatea creierului. De ce pot îmbunătăți funcțiile cognitive
Spynews
A început procesul bărbatului care a ucis o femeie însărcinată. Patronul nu ar avea remușcări că și-a ucis angajata 
DeParinti
Cum îl determini pe copil să coopereze
MediCOOL
Simptomele de menopauză: când începe tranziția și cum se manifestă
HelloTaste
Cheesecake inimioară cu căpșuni. Rețetă de desert fără coacere
x