FOTO: Laura Cosoi, TRANSFORMARE INCREDIBILĂ! Vedeta nu mai arată deloc AȘA!

Publicat pe 15.12.2016 la 16:57 Actualizat pe 15.12.2016 la 17:44

Vedeta a trecut printr-o schimbare radicala.

Laura Cosoi a trecut printr-o transformare incredibilă! Vedeta a optat pentru o schimbare ideală pentru această perioadă a anului.

Laura Cosoi a acceptat provocarea primită de la hairstylist-ul Adrian Perjovschi de a participa la proiectul “Transformări radicale by Jovsky Studio” și a ales un look pe care nu l-a mai avut până acum, un personaj pe care si l-a dorit întotdeauna, Crăiasa Zăpezii.

Mi-am dorit dintotdeauna să fiu Crăiasa Zăpezii pentru că mi se pare simbolul iernii, eu sunt născută iarna, iar când eram mică eram fulg de nea la toate serbările. Mi se pare un rol destul de versatil, complex, deși primul gând poate duce la ceva clasic”, spune Laura Cosoi.

Laura este o persoană foarte talentată, profesionistă și întotdeauna îmi face plăcere să lucrăm împreună, ne știm de aproape 12 ani și m-am bucurat foarte mult când a acceptat provocarea noastră, au ieșit fotografii extraordinare, perfecte pentru sărbătorile care se apropie și pe care le așteptăm cu atata drag”, spune hairstylist-ul Adrian Perjovschi.

„Cu Adi am lucrat întotdeauna foarte bine, este și un prieten foarte drag cu care am copilărit ca să spun așa. Îmi amintesc că imediat ce am ajuns în București, el a fost primul care mi-a deschis culoarea părului, m-a făcut blondă. De atunci, ne leagă o prietenie înainte de o relație profesională”, adaugă Laura Cosoi.

Întrebată ce își dorește de la Moș Crăciun, Crăiasa Zăpezii a răspuns foarte prompt: zăpadă. „Mă simt foarte bine de fiecare dată când ninge, nu-mi place neapărat frigul, dar sărbătorile de iarnă și zăpada mi se pare că aduc curățenie și în suflet. De sărbători voi merge la Târgu Mureș la părinții lui Cosmin și la Iasi evident, apoi vom pleca într-o vacanță, la cald. Mă așteaptă un 2017 plin, este anul cocosului, se pare că va fi anul meu.”, declară vedeta.

În articolul

FOTO: Laura Cosoi, TRANSFORMARE INCREDIBILĂ! Vedeta nu mai arată deloc AȘA!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x