Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta! Ce a declarat Vincenzo Castelano despre Antonia și Velea. Italianul nu a mai rezistat și a spus TOT

Publicat pe 14.08.2017 la 13:27 Actualizat pe 14.08.2017 la 15:03

Inca actualul sot al Antoniei a dat cartile pe fata despre relatia artistei cu Alex Velea.

Antonia și Velea sunt cel mai comentat cuplu din showbiz-ul românesc. Deși, până acum, Vincezo Castellano a preferat să păstreze tăcerea cu privire la încă actuala lui nevastă (în acte) și a relației cu Velea, italianul a dat cărțile pe față.

Surprinzător poate pentru mulți, acesta are numai cuvinte de laudă la adresa celei pe care a luat-o de soție în 2011 și cu care este în divorț.

”Cand ea a inceput sa se vada cu Velea, noi nu mai eram impreuna de vreo 4-5 luni. Distanta a facut ca relatia noastra sa se raceasca. Ea nu m-a inselat, eu n-am inselat-o. Ba chiar, m-a sunat si m-a anuntat ca are o relatie cu baiatul ala. Velea nu are nici o vina. Iar cine a zis ca Antonia i-a spart casa, se pripeste. Poate nici relatia lui cu fosta sotie nu mai functiona’’, a spus barbatul.

Cât despre cei doi bărbați din viața Antoniei, Vincenzo si Alex Velea nu au nici o relatie: ,,Niciodata nu am discutat. Cand a venit in Italia, a stat la hotel. Ce treaba am cu el? Din pacate, asa a fost sa fie ca eu sa fiu trecut drept tatal copiilor lui, dar chestia asta se va rezolva cat de curand. Actele depuse la notar expirasera, insa am refacut dosarul, astfel ca pe la jumatatea lunii februarie vom divorta aici, in tara. Am ajuns la o intelegere, iar fetita va ramane la mine, iar Antonia va putea veni sa o vada si sa o ia in Romania ori de cate ori va dori. Nu am pretentie la pensie alimentara pentru Maya. Fetita mea a inceput scoala, este clasa I, are un rost in Italia. Eu, alaturi de parintii mei si de sora mea, o cresc foarte frumos. Copilul nu a mai venit in Romania de vreo 3-4 ani, pentru ca Antonia nu avea timp de ea. In weekenduri mergea la concerte, iar in timpul saptamanii la studio si o lasa cu bona. N-am fost de acord asa’’.

Vincenzo a spus răspicat că, deși a iubit-o mult, între ei nu se va mai pune vreodată problema de o relație amoroasă: ”Nu! Asa ceva este exclus. Am iubit-o, si acum mai tin la ea, dar nu. Este adevarat ca Antonia este o femeie perfecta. Este foarte frumoasa si, in plus, este mama copilului meu si asa va ramane pentru totdeauna. Sunt mandru de ea ca a reusit sa-si faca o familie, ca mai are doi copii, ca are o relatie serioasa si ca nu a insirat barbatii. Atunci, m-ar fi facut de rusine. Sa stii ca Antonia are un suflet foarte bun si a suferit in viata. Nu a avut o copilarie fericita’’, a mai spus acesta, potrivit sursei citate.

sursă: yabbmusic.

În articolul

Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta! Ce a declarat Vincenzo Castelano despre Antonia și Velea. Italianul nu a mai rezistat și a spus TOT

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x