Obrazul fin cu cheltuială se ține. ACESTEA sunt zodiile care TRĂIESC PE PICIOR MARE

Publicat pe 08.09.2016 la 20:09 Actualizat pe 08.09.2016 la 20:53

Anumiți nativi ai zodiacului obișnuiesc să aibă standarde înalte, dar și cheltuieli pe măsură. Banii nu stau foarte mult la ei, dar din fericire, reușesc să se descurce pe plan financiar.

ideisibani.ro

Anumiți nativi ai zodiacului obișnuiesc să aibă standarde înalte, dar și cheltuieli pe măsură. Banii nu stau foarte mult la ei, dar din fericire, reușesc să se descurce pe plan financiar.

Pe ideea obrazul fin cu cheltuiala se ține, specialiștii de la astrocafe.ro au realizat un material cu zodiile, care obișnuiesc să trăiască pe picior mare. Semnele de foc se încadrează cu brio în această categorie.

Sunt cele mai pasionale semne, cele mai precipitate, dar și cele mai ambițioase. E clar cǎ nu prea știu ce inseamnǎ mǎsura, rǎbdarea sau rezervă și de aceea pot cheltui toți banii din portofel/cont, fǎrǎ sǎ se gandeascǎ vreo secundǎ la ziua de mâine.

Au ambiții mari, se angajeazǎ cu maximum de elan și curaj în orice competiție și vor sǎ câștige de fiecare datǎ. Aceastǎ atitudine este valabilǎ și în cazul banilor. Și adevǎrul este cǎ au nevoie de mulți bani, pentru cǎ au standarde de viatǎ ridicate și, mai ales, pentru cǎ vor sǎ iasǎ în evidentǎ.

Berbec
Probabil cǎ ai simțit de multe ori, impulsul irezistibil de a începe ceva nou. Ești fǎcut sǎ fii deschizǎtor de drumuri, sǎ inițiezi proiecte indrǎznete, sǎ fii primul în toate. Bineînțeles cǎ fiind atât de interesat de începuturi, nu ai rǎbdare sǎ și finalizezi.

De bani n-ar trebui sǎ te plângi, pentru cǎ ai o capacitate uimitoare de a-i face rapid. Chiar dacǎ pierzi totul, reușești sǎ te ridici în mod miraculos de fiecare datǎ.

Impulsivitatea și precipitarea care te caracterizeazǎ te-ar putea îndemnă deseori sǎ iei decizii greșite sau sǎ faci investiții
neinspirate.

Ce te ajutǎ: intuiția.
Ce te oprește: grabă, impulsivitatea.

Leu
Tu îți dorești bani mulți, ca sǎ poți sǎ-ți menții în top imaginea socialǎ. Ții foarte mult sǎ fii admirat, sǎ acaparezi toate privirile, sǎ fii remarcat. Iar asta cere cheltuialǎ. Știi cum se spune: „obrazul fin cu cheltuialǎ se ține”. Ai insǎ noroc la capitolul bani, pentru cǎ niciodatǎ nu rǎmai fǎrǎ resurse.

Pur și simplu trag banii la ține, fǎrǎ sǎ faci vreun efort. Se spune cǎ Leii nu prea au nevoie sǎ munceascǎ pentru bani, cel puțin în concepția lor nu existǎ o legǎtura între muncǎ și bani. Ei muncesc doar dacǎ le place ce fac, dacǎ sunt inspirați, ori dacǎ vor sǎ strǎluceascǎ într-o profesie.

Ce te ajutǎ: detașarea, relaxarea.
Ce te oprește: inconsecvență.

Săgetător

Înțelegi cel mai bine dintre toți, cǎ banii au fost fǎcuti că sǎ circule, astfel cǎ nu te cramponezi de ceea ce cred ceilalți (cǎ trebuie economisiți, de exemplu) și îi pui sǎ te slujeascǎ, așa cum știi mai bine. În orice caz, nu ți-e prea clar nici de unde vin, nici unde se duc, atâta vreme cât îi folosești că sǎ-ți fie bine și că sǎ contribui și celor din jur.

Consideri cǎ banii sunt fǎcuti că sǎ poți avea libertatea de a cǎlǎtori, cumpǎra cǎrti sau ajută. Această atitudine fatǎ de bani este cu sigurantǎ
una foarte beneficǎ și sǎnǎtoasǎ. De aceea, nu-ți lipsesc niciodatǎ. Poate cǎ fiecare om din preajmă ta ar trebui sǎ învețe asta de la tine!

Ce te ajutǎ: faptul cǎ lași banii sǎ circule, entuziasmul, optimismul.
Ce te oprește: excesele.

În articolul

Obrazul fin cu cheltuială se ține. ACESTEA sunt zodiile care TRĂIESC PE PICIOR MARE

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x