Ochi mai mari în câțiva pași simpli

Publicat pe 07.11.2013 la 08:04 Actualizat pe 07.11.2013 la 08:30

Fie că nu dormi suficient de mult, sau nu te hidratezi îndeajuns, ochii obositi sunt un semnal că trebuie să schimbi ceva în stilul de viață. O privire luminoasă te face să pari mai atrăgătoare și încrezătoare în forțele proprii și te scoate din anonimat. Află care sunt cele mai simple trucuri prin care îți poți scoate ochii în evidență.

Cremă de ochi: nu este niciodată prea târriu să începi să aplici în fiecare seară o cremă hidratantă pentru ochi. Vei vedea imediat rezultatele! O piele hidratată înseamnă mai puține riduri și cearcăne.

Creion alb: prin aplicarea unei linii albe, subțiri la baza pleoapei interioare, ochii vor părea mai mari și mai luminoși.

Corector: Folosește un corector într-o nuanță caldă, rozalie, pe pielea din jurul ochilor. El va estompa nuanțele albăstrui ale cearcănelor și te vor face să pari mai odihnită.

Gene întoarse: cel mai simplu mod de a avea ochi mai frumoși. Genele întoarse fac ochii să pară mai mari, iar dacă aplici și rimel, vei avea o privire mult mai atrăgătoare.

Cât mai mult rimel: nu-ți fie teamă să folosești două straturi de rimel. Important este ca acesta să fie de bună calitate și să nu îți lipească genele. Contrastul creat de un rimel negru intens și fardul în nuanțe calde va face ca ochii tăi să capteze toate privirile.

Cât mai natural: atunci când aplici fardul de pleoape, urmează linia naturală a ochiului și vei observa că această metodă simplă îți scoate ochii în evidență, fără a avea un look prea dramatic, în special dacă îți dorești un machiaj discret, de zi.

Sprâncene pline: Sprâncenele groase nu sunt la modă doar pentru că femei frumoase cum ar fi Cara Delegvine le-au făcut populare din nou, ci și pentru că încadrează mai bine fața și îți ajută ochii să se facă remarcați. Lasă deoparte penseta și încearcă să le lași să crească în voie câteva lui, înainte de a le oferi o formă cât mai naturală.

Foto: hepta.ro

În articolul

Ochi mai mari în câțiva pași simpli

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se „scaldă” în lux la 20 de ani
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x