Ralph Lauren face o calatorie in Epoca Victoriana

Publicat pe 13.10.2010 la 15:20 Actualizat pe 13.10.2010 la 15:49

Ralph Lauren face o calatorie in Epoca Victoriana

Creatorul de moda Ralph Lauren a sedus din nou publicul prezent la ultima zi a Fashion Week Spring-Summer 2011 de la New York, aducand pe podium o colectie in care indigenele americane au avut sansa de a merge alaturi de elegantele aparitii ale Epocii Victoriene.

In prezenta mai multor cliente venite din Rusia, Japonia sau Europa si a reprezentantelor unor magazine precum Sak's, Bergdorf Goodman sau Bloomingdale's, Ralph Lauren a trimis pe podium o serie de "sqaws" (native americance) imbracate in veste din piele alba cu franjuri si fuste din piele de caprioara.

Accesoriile alese de designerul american au respectat stilul hainelor purtate de manechine, care si-au impodobit gatul cu coliere din argint, de multe ori asemanatoare cu cele destinate cainilor, in timp ce cerceii din piele erau incrustati cu cristale si turcoaze.

Indigenele le-au cedat apoi locul pe podium elegantelor doamne din Epoca Victoriana, care si-au etalat cu mandrie palariile stil melon si bluzele din dantela cu guler inalt sau cu jabouri, asortate la fuste ample sau compleuri cu redingota.

Colectia prezentata de Calvin Klein a fost dominata de alb, in timp ce stilistul Francisco Costa a optat pentru rochiile lungi din matase de culoarea cretei, pentru pijamalele de seara cu straluciri de perla si pentru rochiile stil palton cu buzunare cu multe gaurele.

La randul sau, Isaac Mizrahi a ales culori deschise, potrivite cu feminitatea sclipitoare si cu eleganta rafinata, in defavoarea creativitatii, dar spre bucuria clientelor sale, relateaza AFP.

Multi dintre creatorii de la New York, printre care Burberry, Gucci, Armani si chiar Stella McCartney, le-au facut o mare bucurie mamelor, prezentand colectii dedicate exclusiv copiilor. Vanzarile la aceste articole sunt asteptate sa creasca cu 12% in acest an si sa ajunga la 4,13 miliarde de dolari.

Sursa: IntactNews
Foto: designerplanet.org

În articolul

Ralph Lauren face o calatorie in Epoca Victoriana

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x