Schimbări radicale, pe plan sentimental, pentru nativii ZODIACULUI. "Ce va fi să plece, va pleca"

Publicat pe 10.08.2016 la 11:48 Actualizat pe 10.08.2016 la 12:07

De pe 5 până pe 30 august, Venus se va afla în zodia Fecioarei, iar asta va atrage după sine numeroase consecințe asupra nativilor. Ei vor avea parte de schimbări radicale. În această perioadă se decide viitorul relației lor!

becomegorgeous.com

De pe 5 până pe 30 august, Venus se va afla în zodia Fecioarei, iar asta va atrage după sine numeroase consecințe asupra nativilor. Ei vor avea parte de schimbări radicale. În această perioadă se decide viitorul relației lor!

"Ce va fi să plece, va pleca", este concluzia specialiștilor de la astrocafe.ro pentru această perioadă. Este momentul, în care, nativii zodiacului vor trage linie și vor lua o decizie definitivă privind relația în care sunt implicați.

Planetele din Fecioara ne-au pus gând sever obligându-ne la evaluare şi analiză a tot ce mişcă şi nu mişcă în viaţă noastră, dar mai ales a relaţiilor în care ne-am pus speranţe de drum lung şi anvergură.

Totuşi, Venus face casă bună cu Pluto, când se întâlneşte cu Destinul, ceea ce înseamnă că e timpul unor decizii relaţionale care ies la iveală de la sine când permitem controlului să dispară.

În fine, luna august şi în special ultimele 3 săptămâni, sunt de evaluare şi de stabilire a "indicelui de funcţionalitate şi utilitate" a unor relaţii. Când adevărul nu mai poate fi ascuns, îngrijorarea nu mai poate fi reprimată, nemulţumirile legate de călălalt dar şi de sine însuşi urlă la noi, în interiorul nostru, când compromisul rămâne o soluţie doar pentru cei care nu înţeleg şi nu vor să recunoască ce vor, e timpul să ne dezvăluim intenţiile, alegerile interioare ale inimii, aşteptările şi obiecţiile...

Cine e atent, va şti care relaţii sunt de cursa lungă, cu cine merită să rămână alături şi să construiască, afectiv sau profesional, unde e de lucru spre a creşte funcţionalitatea etc... Va şti ce şi cât îi este util într-o relaţie.

Cine iubeşte, acum va găsi cele mai practice căi de a-şi arăta iubirea. Cine are nemulţumiri, şi toţi avem, acum nu mai poate să tacă.

Mulţi fani ai romantismului se pot întrista la citirea acestor rânduri. Însă, în definitiv, avem nevoie din când în când şi de o aducere cu picioarele pe pământ, un dus rece, o infuzie de luciditate spre a nu mai nega ceea ce nu ne place ci a confruntă şi a rezolva inconfortabilele fisuri. Iar această perioada este o astfel de ocazie, în care unii dintre noi putem realiza că, în defintiv, orice relaţie este ceva foarte pragmatic.

Citește mai multe aici!

În articolul

Schimbări radicale, pe plan sentimental, pentru nativii ZODIACULUI. "Ce va fi să plece, va pleca"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x