Viața din mahala! Poveștile incredibile ale femeilor din India, care pot fi atacate și atunci când merg la toaletă!

Publicat pe 02.09.2014 la 09:48 Actualizat pe 02.09.2014 la 13:06

Imaginează-ți ce înseamnă să existe un singur loc în lume unde să te poți duce la toaletă. Expusă, vulenrabilă și înconjurată de alți oameni, aceasta este realitatea șocantă pentru aproximativ jumătate de milion de femei, care locuiesc în mahalalele din toată lumea

WaterAid’s 'To Be A Girl’

Imaginează-ți ce înseamnă să existe un singur loc în lume unde să te poți duce la toaletă. Expusă, vulenrabilă și înconjurată de alți oameni, aceasta este realitatea șocantă pentru aproximativ jumătate de milion de femei, care locuiesc în mahalalele din toată lumea.

Ele nu își permit luxul unei băi așa cum este normal. Imaginile puternice, într-o campanie WaterAid’s 'To Be A Girl’, expun condițiile periculoase în care sunt nevoite femeile să trăiască.

Femeile și fetele sunt supuse celui mai mare risc și, în timp ce sunt sfătuite să nu meargă singure la baie, actele de violență și violurile sunt o consecință obișnuită în aceste situații.

Sunita este un exemplu elocvent. Mamă a unui copil, a fost violată de către trei bărbați, în timp ce se ducea la toaletă, dincolo de o cale ferată.

"Unul dintre bărbați se ascundea în spatele unui tufiș, celelalt într-un copac, iar altul aștepta într-o casă abandonată. Au început să arunce cu pietre în mine. Pentru a mă apăra, am ridicat și eu o piatră, spunându-le că o voi arunca spre ei."

Bărbații au violat-o apoi brutal pe Sunita, acoperindu-i gura pentru a nu putea țipa, după care au lăsat-o goală și singură. A fost nevoiă să se târască până la soțul ei, care a găsit-o stând pe podeaua din fața casei.

"Atunci când am văzut-o stând aproape moartă în fața casei nu m-am mai putut opri din plâns.", a mărturisit bărbatul. "Suferea enorm. Am dus-o la doctor pentru tratament. Am fost și la poliție dar nimeni nu a înregistrat plângerea. Ne-au întrebat doar de ce locuim aici, spunându-ne că ar trebui să ne mutăm în altă parte. Dar nu avem unde să ne ducem."

După acest eveniment, familia a redus porția de hrană pe zi pentru a evita nevoile la toaletă. Și totuși, aceasta este lumea în care trăim....

În articolul

Viața din mahala! Poveștile incredibile ale femeilor din India, care pot fi atacate și atunci când merg la toaletă!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 mai 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Film de groază în Botoşani. O fetiţă de 8 ani, ucisă şi violată de unchi. Bărbatul şi-a recunoscut fapta: "N-am vrut s-o omor, băutura e de vină"
a1.ro
Cine a câștigat Te cunosc de undeva! sezonul 20. Echipa care pleacă acasă cu premiul de 15.000 de euro
HelloTaste.ro
Cât timp se pot păstra sarmalele la congelator. Termenul pe care e indicat să nu-l depășești
Catine
Zodii care au mereu zâmbetul pe buze. Nativii cu o personalitate puternică
useit.ro
Singurul animal care ar supraviețui apocalipsei, potrivit experților. Cum ar rezista când toate celelalte viețuitoare ar muri
as.ro
Mihaela Borcea ajunge din nou în faţa altarului, la 12 ani de divorţul dureros de Cristi Borcea: „Nu poţi trăi în păcat!”
MediCOOL
Când se scot amigdalele. Factorii care favorizează amigdalita
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
DeParinti
Ar trebui să-ți faci copilul să-și ceară iertare? La ce concluzii au ajuns specialiștii în parenting
MediCOOL
Ceaiuri pentru sănătatea inimii. Ce beneficii aduc acestui organ vital
HelloTaste
Ai folosit doar gălbenușurile? Iată 5 rețete cu albușurile rămase
x