Viața mai mult ca "PERFECTĂ"! Ce se ascunde în spatele perfecțiunii! #fifistie

Publicat pe 27.08.2014 la 10:31 Actualizat pe 27.08.2014 la 12:36

Stăm pe Facebook cât e ziulica de mare. Ne clătim ochii în fotografii de vacanță perfecte, trupuri impecabil sculptate și avem un nod în gât când ne uităm la fericirea altora.

Nu stim ce in spatele pozei cu ea si el indragostiti. Dar suntem siguri cumva ca le e mai bine decat ne e noua. Sigur. Vrem si noi asa: fericire all inclusive.

Sa va povestesc o intimplare: Acum 3 ani ma intilnesc cu un fost coleg. Ma mutasem cu familia mea cu chirie in afara orasului. Plecasem cu totii din casa noastra pentru care plateam rate la banca din cauza vecinilor manelisti si violenti. Omu ma intreaba: “ Ce cauti aici? Aici m-am mutat. Si nu m-as mai intoarce nici in ruptul capului in oras."

Ne-am despartit si el s-a dus acasa la nevasta lui: "Baiiii ce desteapta e fifi, uite a vandut tot si si-a luat vila in Mogosoaia, numai noi stam ca prostii in oras, platim rate la banci pentru inghesuaiala si praf si tiganie."

De curand ma intilnesc cu sotia fostului meu coleg ii spun povestea mutarii noastre si ea se duce acasa si il intreaba: "mah, iti aduci aminte ce mi-ai zis de fifi? Da. Pai uite de fapt cum stau lucrurile. De un de ai scos-o tu ca a vandut si si-a luat casa??" "Aaa, pai asa mi-am imaginat. Am dedus."

Cam asa ne proiectam visele noastre in realitatile altora. Pe Facebook toata lumea pare fericita, inteleapta. Toti iubesc ca la carte. Daca cineva posteaza un mesaj sunt deprimat, m-am despartit…strambam din nas. Nu asta vrem sa vedem.

Nu ne gandim totusi ca buruienile din curtea noastra, cat sunt ele de buruieni, sunt ale noastre, sunt reale, desi nu se compara cu iarba perfect tunsa de pe peluza vecinului.

Poate ar trebui sa ne intrebam ce se ascunde in spatele perfectiunii. Si in lumea virtuala, dar mai ales in cea reala.

CITEȘTE CONTINUAREA pe fifistie.blogspot.ro

Cristina Popa sau FIFI este producător TV. Vine în dotare cu o căldură extraordinară și o bunătate ce te fac instantaneu să simți că o cunoști de când lumea. O găsiți pe FIFI ȘTIE, blogul în care povestește provocările vieții unei femei super ocupate și divulgă necenzurat discuțiile pe care le are cu prietenele ei. Vei vedea, pe Fifi nu poți decât să o iubești!

În FIECARE MIERCURI, o găsești pe euforia.tv, cu o SUPER-RUBRICĂ

În articolul

Viața mai mult ca "PERFECTĂ"! Ce se ascunde în spatele perfecțiunii! #fifistie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x