With or without you?

Publicat pe 26.09.2013 la 13:47

Viata de star nu e usoara. Turnee, concerte, filmari, perioade lungi de absenta de acasa. Cu toate acestea, multe vedete au divortat dar au ramas in bune relatii cu cei cu care au impartit, candva, totul

In anii `80, Madonna traia o poveste de dragoste cu actorul Sean Penn, insa relatia lor s-a incheiat brusc, din cauza violentei actorului. Patru ani au fost casatoriti. In ciuda incidentelor neplacute, cei doi au continuat sa pastreze legatura si astazi, la peste 20 de ani de la divort.

Justin Bieber si Selena Gomez au fost impreuna aproape doua...sezoane, dar la inceputul anului s-au despartit. Fostul star Disney a marturisit ca isi doreste tot ceea ce este mai bun pentru fostul prieten: “Traim o poveste incredibila. Intotdeauna voi avea grija de el”.

Angelina Jolie si fostul sot, Billy Bob Thornton, au o relatie minunata: “Angelina este o femeie incredibila si este una dintre cele mai bune prietene ale mele”, spunea actorul din “Bad Santa”.

Demi Moore si Ashton Kutcher s-au desparitit in 2011, dar, ulterior au devenit prieteni. Cei doi au fost surprinsi, la inceputul lunii septembrie, in timp ce vorbeau linistiti in aeroport.

Relatia dintre Demi Lovato si Joe Jonas s-a incheiat in 2010, dar el sustine ca au ramas prieteni: “Relatia noastra nu a functionat. Nu era sortit sa fim impreuna, insa suntem foarte buni prieteni”.

In ciuda faptului ca Simon Cowell asteapta un copil cu noua sotie, Lauren Silverman, el continua sa aiba o relatie de prietenie cu fosta logodnica, Mezhgan Hussainy. Ba mai mult, presa specula ca atunci cand s-au despartit, producatorul de televiziune i-ar fi daruit o casa.

Justin Timberlake si Cameron Diaz au jucat impreuna in pelicula “Bad Teacher”, la cinci ani dupa ce si-au spus adio. “Am ras foarte mult cu Justin. Adevarul este ca nimeni nu ar fi putut interpreta rolul mai bine decat el”, declara actrita la momentul respectiv.

Foto: Hepta.ro

În articolul

With or without you?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 mai 2024. Gemenii descoperă dragostea adevărată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Minunea din grădina unui sătmarean. Fructele sale ajung să cântărească şi 140 de grame şi se vând cu doar 20 de lei kilogramul
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Indiene cu frișcă și glazură de ciocolată. Rețetă de cofetărie
Catine
Luna Nouă în Taur pe 7 mai 2024. Aduce stabilitate pentru acești nativi
useit.ro
Locul în care timpul e cu 9% mai lent pentru oameni. Ce fenomen ciudat are loc
as.ro
Cum arată şi din ce face bani Consuelo, fosta soţie a lui Adrian Mutu, la 51 de ani. Imagini rare
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de cuișoare. Cum îți poate completa alimentația
Spynews
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
DeParinti
Călătoria cu trenul cu un copil: tot ce trebuie să știi și cum să faci față situațiilor neprevăzute
MediCOOL
Transpirațiile nocturne: ce probleme pot semnala și când să te îngrijorezi
HelloTaste
Prăjitura Albinița. Prăjitură cu foi fragede, cu miere
x