Actriţa americană Shannen Doherty a finalizat şedinţele de chimioterapie împotriva cancerului. Cum se simte ea acum

Publicat pe 25.02.2017 la 21:58 Actualizat pe 25.02.2017 la 22:04

Vedeta a facut anuntul!

hepta.ro

Actriţa americană Shannen Doherty, una dintre protagonistele serialelor ”Beverly Hills 90210” şi ”Charmed”, a finalizat, vineri, şedinţele de chimioterapie împotriva cancerului mamar cu care a fost diagnosticată în anul 2015.

Vedeta americană a efectuat ultima şedinţă de chimioterapie, vineri, şi a anunţat această veste pe contul ei de pe reţeaua de socializare Instagram.

De altfel, Shannen Doherty a ţinut un fel de jurnal online al luptei sale împotriva cancerului mamar cu care a fost diagnosticată în 2015, publicând în ultimii doi ani numeroase informaţii, fotografii şi înregistrări video pe reţelele de socializare.

Ultima zi de chimioterapie. Sunt epuizată”, a scris actriţa, în vârstă de 45 de ani, în mesajul care însoţeşte o fotografie ce o arată în timp ce se odihneşte în dormitorul ei, informează contactmusic.com.

Acum, după ce am terminat chimioterapia şi radioterapia, jocul aşteptării a început. Trebuie să aştept viitoarele teste. Să aştept să văd dacă am scăpat sau nu. Să aştept reconstrucţia mamară. Să aştept. Cred că atunci când cineva are cancer, există întotdeauna un anumit fel de aşteptare. Pentru aceia care ştiu.... Aştept alături de voi. #cancerslayer”, a adăugat actriţa.

La începutul lunii ianuarie, Shannen Doherty a anunţat că a încheiat ultimul set de şedinţe de radioterapie şi a adus un omagiu echipei sale de medici radiologi, dar şi dispozitivului medical cu care a urmat acel tratament, căruia vedeta americană i-a atribuit un nume de alint - ”Maggie”.

Vedeta a făcut public faptul că suferă de cancer mamar în 2015, după ce boala ei a fost dezvăluită într-o serie de documente legale pe care le-a depus în instanţă împotriva foştilor ei manageri de la Tanner Mainstain Glynn & Johnson. Actriţa i-a acuzat pe foştii ei manageri că au permis anularea poliţei sale de asigurare medicală, obligând-o astfel să aştepte prea mult timp înainte de a consulta un medic după ce a descoperit un nodul mamar.

Părţile au ajuns la un acord în august 2016, dar, în decembrie 2016, soţul actriţei a iniţiat la rândul lui un proces împotriva managerilor acelei companii, afirmând că neglijenţa lor i-a ruinat viaţa sexuală.

În vârstă de 45 de ani, diagnosticată în 2015 cu cancer mamar, boală care mai târziu s-a răspândit în organism, Shanne Doherty şi-a ţinut fanii permanent la curent cu starea sa de sănătate, prin intermediul unor mesaje publicate pe reţelele de socializare.

În luna noiembrie 2016, ea a suportat o intervenţie de reconstrucţie mamară, în urma dublei mastectomii pe care a efectuat-o în vara acestui an.

Shannen Maria Doherty, născută pe 12 aprilie 1971, este actriţă, producătoare şi scriitoare. A devenit cunoscută pe plan internaţional graţie rolurilor Brenda Walsh din serialul ”Beverly Hills 90210” şi Prue Halliwell din serialul ”Charmed”.

În articolul

Actriţa americană Shannen Doherty a finalizat şedinţele de chimioterapie împotriva cancerului. Cum se simte ea acum

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok. Denisa Balint este model şi şi-a dat fanii peste cap
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x