• MARTI, 11 IULIE 2017

  Doi bărbați se ceartă pentru titlul de ”Primul bărbat care a născut un copil”. Fiecare susține că el merită titul acesta

   Fotografii: dailymail

   Scott Parker și Hayden Cross se bat pentru titlul de ”Primul bărbat din Marea Britanie care a născut”. Cei doi au venit pe lume ca fete, dar au urmat un lung proces de schimbare a sexului. În timpul acestui proces, ei au rămas… gravizi.

  Scott Parker, în vârstă de 23 de ani, a trăit ca fată până în 2015. Apoi, a început pregătirea pentru schimbarea de sex, urmând un tratament hormonal. Însă, în urma unei aventuri de o noapte a rămas însărcinat.

  Așa arăta Scott Parker ca fetiță

  Vreau să am copiii mei și m-am gândit că acest lucru va putea fi posibil dacă voi urma un tratament. Apoi, am devenit bărbat și mă gândeam că o sarcină nu va mai putea fi posibilă, în cazul meu. Acum, însă, am tot ce îmi doresc: am devenit bărbat, dar am și propriul copil”, a declarat el pentru dailymail.co.uk.

  El a născut pe 29 aprilie, cu șapte săptămâni mai devreme decât ”rivalul” său la titlul ”Primul bărbat din Marea Britanie care a născut”. Scott Parker are un partener de viață, care și-a declarat intenția de a o adopta pe micuța Sara, adusă pe lume de… celălalt tată. În ceea ce-l privește pe tatăl biologic al copilei, se pare că acesta nu dorește să se implice în viața ei.

  Parker s-a programat pentru anul viitor la o operație ce îi va îndepărta sânii, pentru ca tranziția sa de la femeie la bărbat să fie aproape de finalitate. El a mai declarat că îi va spune fiicei sale, atunci când aceasta va fi suficient de mare să înțeleagă, de ce are doi tați.

  ”Îi voi spune că m-am născut ca și ea, fetiță, dar, ca adult, mi-am dorit să fiu bărbat”, a încheiat Scott Parker.

  De cealaltă parte, pentru titlul de ”Primul bărbat din Marea Britanie care a născut” se luptă și Hayden Cross, în vârstă de 21 de ani. El a rămas însărcinat după ce a găsit un donator de spermă pe… Facebook.

  Așa arăta Hayden Cross ca fetiță

  Hayden a început procesul de schimbare de sex în 2011. Pe 9 iulie, el a născut tot o fetiță. Tăticul susține că, deși are organe genitale femeiești, el se simte mai mult tată decât mamă pentru fiica sa. Însă, în certificatul de naștere al fiicei sale, Trinity-Leigh, Hayden figurează ca… mamă. Dar, spune el, luna viitoare va relua tratamentul ce îl ajută să facă trecerea de la femeie la bărbat, pentru ca, anul viitor, să poată fi supus operației de îndepărtare a sânilor.

  Nu mă simt deloc confortabil că încă mai am sâni. Nu-mi place deloc de mine când mă privesc în oglindă și îi văd acolo, încă”, a declarat el, citat de dailymail.

  COMENTARII

  Trecutul tumultos al Magdalenei Șerban, femeia care a împins-o pe tânăra de 25 de ani în fața metroului

  acum 7 ore

  Magdalena Serban suferea de depresie si nu a mai tinut legatura cu familia ei.

  Despre moartea Regelui Mihai I în presa internațională

  acum 8 zile

  Despre decesul ultimului rege al României, Majestatea Sa Regele Mihai, a scris si presa internationala.

  În exil, și-a câștigat existența la o fermă de pui și într-un mic atelier de tâmplărie. Azi, Regele Mihai a murit

  acum 8 zile

   Majestatea sa Regele Mihai I a încetat din viață în cursul zilei de 5 decembrie, la vârsta de 96 de ani. Ultimul rege al României are o poveste de viață impresionantă. Regele Mihai I s-a născut la 25 octombrie 1921, la Sinaia. Este fiul Regelui Carol al...

  A murit Regele Mihai, azi, 5 decembrie. Iată unde va fi înmormântat

  acum 8 zile

  Regele Mihai a încetat din viață. Într-un comunicat postat pe romaniaregala.ro, Secretariatul Regal a făcuit tristul anunț.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »