• MARTI, 07 FEBRUARIE 2017

  Gheorghe Burnei, medicul care ţinea oasele copiilor în frigider, o nouă victimă

  Gheorghe Burnei, reputatul medic în frigiderul căruia oamenii legii au descoperit oase şi ţesuturi umane, a mai primit o lovitură sub centură.

  O adolesecentă cu rezultate excepţionale la şcoală susţine că a rămas cu sechele după ce ar fi fost mutilată de medic.

  Astfel că, Maria D. a cerut la Judecătoria Sectorului 4 ca acesta să-i plătească daune morale plus o rentă viageră. Chiar dacă a copilărit prin spitale, adolescenta care l-a chemat pe Burnei în faţa magistraţilor a avut rezultate excelente la şcoală, ea participând la numeroase concursuri de matematică.

  Potrivit anchetatorilor, Burnei îi consulta pe copiii care ajungeau la el şi le spunea părinţilor că au nevoie de operaţii pentru corectarea unor deficienţe fizice, chiar dacă ştia că unele dintre ele nu mai puteau fi corectate. Ca să nu fie acuzat că cere şpagă, medicul ar fi apelat la nişte tertipuri: îi ţinea pe copii internaţi perioade lungi şi amâna în mod repetat operaţiile, până când părinţii pacientului "se simţeau" să "decarteze".

  Chirurgul este acuzat că, în două luni în care a fost monitorizat de anchetatori, ar fi cerut de 17 ori mită pentru operații pe care le-ar fi condiționat de primirea acelor sume. Primirea banilor a fost înregistrată video și audio de către anchetatori. La percheziții s-au găsit 40 de plicuri goale, dar și plicuri în care se aflau diferite sume de bani, care totalizau împreună echivalentul a peste 10.000 de euro.

  sursă: spynews.ro

  COMENTARII

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele / în fiecare luni și marți de la ora 19:00
  Citește mai departe »

  ISERIAL

  O grămadă de caramele - episodul 8

  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »