• DUMINICA, 06 AUGUST 2017

  Mai ceva ca-n filme! A răpit-o pentru a o vinde ca SCLAVĂ SEXUALĂ! Povestea fotomodelului a șocat mapamondul

  Nu este un scenariu de film, ci o întâmplare adevărată! O tânără fotomodel din Marea Britanie a tras spaima vieții ei când a fost răpită în Italia și urma să fie vândută ca... sclavă sexuală.

  Răpitorul, de origine poloneză, a drogat-o pe tânăra atrăgătoare, venită la Milano pentru o ședință foto. Bărbatul face parte din organizația  infracțională ”Black Death”. După ce drogurile și-au făcut efectul, tânăra a fost băgată într-o valiză, legată și transportată la o fermă. Scopul răpitorilor era acela de a o vinde pe internet ca sclavă sexuală.

  Un om cu mănuși negre m-a apucat din spate cu o mână la gură și alta pe gât. Altă persoană cu cagulă neagră mi-a făcut o injecție în braț. Mi-am pierdut cunoștința iar când m-am trezit, eram dezbracată, legată la mâini și picioare și inchisă în portbagajul unei mașini. Eram într-o valiză și puteam să respir printr-o crăpătură” a povestit fotomodelul.

  Planurile au fost schimbate, însă, când s-a aflat că fotomodelul, pe nume Chloe Ayling,  are un copil, iar răpitorii au decis să o elibereze, să o ducă la ambasata Marii Britanii. Polițiștii l-au prins pe unul dintre cei implicați, care ar fi declarat că a făcut totul la îndemnul a trei români. Ancheta este în plină desfășurare.

  COMENTARII

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Profit.ro

  profit.ro


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele / în fiecare luni și marți de la ora 19:00
  Citește mai departe »

  ISERIAL

  O grămadă de caramele - episodul 8

  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »