• DUMINICA, 06 AUGUST 2017

  Mai ceva ca-n filme! A răpit-o pentru a o vinde ca SCLAVĂ SEXUALĂ! Povestea fotomodelului a șocat mapamondul

  Nu este un scenariu de film, ci o întâmplare adevărată! O tânără fotomodel din Marea Britanie a tras spaima vieții ei când a fost răpită în Italia și urma să fie vândută ca... sclavă sexuală.

  Răpitorul, de origine poloneză, a drogat-o pe tânăra atrăgătoare, venită la Milano pentru o ședință foto. Bărbatul face parte din organizația  infracțională ”Black Death”. După ce drogurile și-au făcut efectul, tânăra a fost băgată într-o valiză, legată și transportată la o fermă. Scopul răpitorilor era acela de a o vinde pe internet ca sclavă sexuală.

  Un om cu mănuși negre m-a apucat din spate cu o mână la gură și alta pe gât. Altă persoană cu cagulă neagră mi-a făcut o injecție în braț. Mi-am pierdut cunoștința iar când m-am trezit, eram dezbracată, legată la mâini și picioare și inchisă în portbagajul unei mașini. Eram într-o valiză și puteam să respir printr-o crăpătură” a povestit fotomodelul.

  Planurile au fost schimbate, însă, când s-a aflat că fotomodelul, pe nume Chloe Ayling,  are un copil, iar răpitorii au decis să o elibereze, să o ducă la ambasata Marii Britanii. Polițiștii l-au prins pe unul dintre cei implicați, care ar fi declarat că a făcut totul la îndemnul a trei români. Ancheta este în plină desfășurare.

  COMENTARII

  Vremea de Paști 2018. Anunțul ANM este ÎNFRICOȘĂTOR. Meteorologii avertizează: „România se va afla...”

  acum 179 zile

  După surprizele meteorologice de la sfârșitul lunii februarie, românii se așteaptă la ce e mai rău în viitor. Cum anul acesta sărbătorile pascale vor fi la începutul lunii aprilie, șansele ca vremea să fie una frumoasă sunt destul de mici.

  Dascălii din România vor beneficia de cursuri de învățare continuă

  acum 199 zile

  În sprijinul acestei responsabilități, Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, împreună cu Fischer International, își propun să le creeze profesorilor români un cadru de evoluție profesională continuă prin intermediul campaniei "Liga Profesorilor Excepționali".

  Atenție! Săptămâna viitoare sunt două mari sărbători cu curce roșie în calendar. Iată ce sfinți sărbătorim

  acum 240 zile

  Ce sfinți sărbătorim în aceste două zile? Iată ce scrie în calendarul ortodox 2018:

  Joi este sărbătoare cu cruce în calendar. Iată ce sfânt sărbătorim pe 25 ianuarie

  acum 241 zile

  Pe 25 ianuarie 2018, in calendarul ortodox, este sarbatoare cu cruce neagra.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »